Boldogtalan párkapcsolatban élek! (beszélgetés)
Hurrrááá!
Nagyon örülök,hogy eljutottál a szüleidhez,és jól álltak a dologhoz,akkor a többi már csak rajtad múlik igaz???
Sajnos igen pont ilyen ő is!!!
Azóta többször vitáztunk, igérget, hogy változik, segit...pár napig maga az angyal, majd minden visszaáll a régibe...és ha fel merem hozni, fel van hábordva!!!
köszike, hogy irtál!!:)
Ne hagyd magad. Apám is azóta többször megjegyezte, hogy nem ő akarta, hogy így legyen, stb...tudta, hogy nem kellene kocsmázni, mondta, hogy megváltozik. De ismertük, tudtuk, hogy csak a szája jár. Hogy azóta mi történt vele? Megtapasztalta, hogy milyen amikor az ember egyedül van, amikor nincs családi légkör körülötte, nincs pénze, csak adóssága, nincs pénz alkoholra...stb...2-3 műszakban dolgozik. De biztos vagyok benne, hogy ez mind kell a saját fejlődése érdekében. Most normális.
Szóval azt akartam mondani ezzel, hogy csak a szája jár annak, aki azt mondja megváltozik. Ha már másnaptól nem látod, hogy új helyzet van, akkor nem mondott igazat, nem tartotta be a szavát. Én az ilyen embernek nem hinnék.
Miért hagyjátok magatokat ennyire kiszolgáltatni más embernek? Ez nem szerelem. Miért nem szeretitek, becsülitek magatokat annyira, hogy kiálltok magatokért, és nem végeztek el mindent a lusta pasik helyett?
A kérdés: kell-e nektek a jelenlegi pasi. Ha igen, akkor ne várjatok arra, hogy majd változik a viselkedése. Ha nem teszünk semmit, nem változik semmi. Itt az idő kideríteni, hogy mennyire vagytok fontosak a másiknak. Mit tenne meg értetek (na jó, azért nem kell, hogy leugorjon a tetőről!)?
Lássák ezek a pasik, hogy ti akkor is tudtok boldogok lenni, ha ők semmit nem tesznek ezért. Nem körülöttük forog a világ.
Rendben!!Csak ügyesen:)
Jó éjt!!!
Szegény!
Na ezt nem kell tovább tűrnöd!
Légy céltudatos,és add ki az útját.
Mert meg fogod bánni,ha nem teszed meg.
Gondolom nem vagy csúnya,hogy találj magadnak egy olyan pasit,aki a tenyerén hordoz titeket!
Amúgy pont mi is igy élünk! Semmi dolga itthon!! Én is mindent megcsinálok neki, kiszolgálom,..még szoptatás alatti időszakban se segitette semmit!
Hamar megtudják szokni a jót és elkényelmesednek!
Nálunk is ő tud mindent a legjobban én amit mondok az okoskodás, hülyeség!
Ha beszélni próbálok vele, elmondom a sérelmeimet akkor se mond semmit...jaj de annyit, hogy hát ez van!! :(
jó:)
Köszönöm!!!
megnéztelek, gyönyörű családod van:)
hogy mit akarok? Már nagyon régóta érik bennem a külön élés! Megmondom őszintén ha házvásárlást vagy esküvőt hoz fel témának a félelem fog el nem a boldogság..ez azért jelent valamit,nem,:(
:))
Mi nem is vagyunk még házasok se...
Ők a te szüleid:)Biztos melletted fognak állni,hiába nem vagytok egymás mellett.Csak bátran!!!!
Inkább egyedül boldogan,mint társal boldogtalanul.
A gyermekednek szeretetre van szüksége,nem vitákra!
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Boldogtalan párkapcsolatban élek...
- Két éve külön élek volt férjemtől, elváltunk, azóta párkapcsolatban élek született egy kisfiam, hol lehet átíratni a nevét?
- Az anyakkönyvi kivonaton van 1 olyan kérdés, hogy az anya családi állapota. Nem vagyok házas párkapcsolatban élek. Mit írjak...?
- Remek párkapcsolatban élek! Tiszta szívből szeretjük egymást!