Boldog szülinap....Vagy még sem? (beszélgetés)
Van ilyen az emberrel,amikor semmi se jó,és ki tudnál rohanni a világból.Szerintem valami kémiai dolog romolhat el ilyenkor az emberben.
Vagy valami mélyebb dolog nyomaszt. Születésnapkor sok ember el szokott gondolkodni azon,hogy hol tart az élete ahhoz képest,amit elképzelt magának.És ha nincs jó hangulata,akkor hajlamos a kudarcokat tenni a lista elejére.
Egyébként boldog szülinapot:)
Örömmel látom,hogy végre volt okod sírni:)))
Akkor jól zárult a nap!
Na csak kialakult ez a mai nap...apa hozott egy tortát amin persze elsírtam magam...
A gyerekek meg alszanak mi meg pezsgőzünk...:)
Talaltam, bemasolom neked :)
Köszönet, megbecsülés, hálaadás. Mindegy, melyik szót használod, mind egyet jelentenek, az örömet. Örülnünk kellene, hálát adni, hogy vannak barátaink, családunk. Örülni annak, hogy élünk, akár tetszik, akár nem. Talán mégsem kell feltétlenül örülnünk, talán a hálának semmi köze az örömhöz. Talán a hála csak annyit jelent, hogy felismerjük, mi is az, amink van. Megköszönjük a kis győzelmeket.
Jövőhéten kell megjönnie...eddig még sosem voltam ennyire magam alatt előtte...
Érzem én is hogy gáz de mi a fenét csináljak...az előbb neki láttam takarítani,amivel alap helyzetben semmi bajom,most ott hagytam a fenébe az egészet.Úgy ahogy a mosást is meg a főzést is....
visítani tudnék...meg elrohanni....pfú ez a nap...:((((
Hát ez alapján az érzelmi az tetőn van a többi meg középnél lentebb....
Most vagy velem van baj,vagy nem tudom...
de hogy nem csattanok ki a boldogságtól az tuti...
Boldog szülinapot!!
Kívánom, hogy nagyon szép legyen ez a mai nap a továbbiakban :))
Nagyon köszönöm a szavaitokat,most mindennek örülök!!!
Igen tudom hogy boldognak kellene lennem,de valami miatt még sem megy.....fagyit már kettőt is ettem ma...
Ezt a bioritmust megnézném,hol keressem?
Boldog szülinapot !
Mi az amitől magad alatt vagy ?! csak nem attól , h 29 lettél ? Mert lesz az még több is ! Én "csak !?! " 30 -al vagyok nálad idősebb , de eszembe sincs az egereket itatni , pedig nekem már nincs annyi előttem , mint mögöttem .
orulj, hogy van ferjed, munkahelye, gyermeked !!!
orulj, hogy megerted! mi kell meg???
csereljunk!!
A bioritmusodat nem szoktad nézni?A neten találsz számlálókat.Ha pl.ma érzelmi nullád van,akkor ez elég ok a boldogtalanságra.(de nálam a fizikai is sírós napot eredményez:((()Én nagyon érzem a nulla pontokat,de nem mindenki érzékeny erre.
Nézz utána,hétha megtalállod az okát ennek a rossz hangulatnak.De még az időjárás is kikészítheti az embert:((
Az a baj hogy az összes barátnőm vidéki és ptthon tölti a nyarat vagy dolgozik vagy nagyon messze van és Neki is gyermeke van...
A tesóm akivel elmehetnék meg egy hónapja költözött Kalocsára,úgy hogy senki sincs...:(((
Talán holnap nem dolgozik a férjem és akkor eltudunk menni strandra..
De hát az sem az igazi..:(((
Köszönöm!!
Igyekszem talpra állni de valami mindig vissza húz...
Hát boldognak nem mondanám magam...
Nagyon remélem hogy valami kirángat ebből a melankóliából,ha nem akkor ma nagyon korán lefekszem aludni szerintem...
csak lenne már vége a mai napnak..
Isten éltessen!
Nem előírás,hogy ezen a napon boldognak kell érezned magadat.Újabban én is az ünnepeken vagyok nagyon magam alatt.Talán kicsit boldogtalan vagy:(((
Kényeztesd magad egy kis fagyival,sütivel,bármivel,...sírd jól ki magad.Biztosan jobb lesz azután!Még nincs vége a napnak,végződhet nagyon jól is!!!
Kívánom neked!
További ajánlott fórumok:
- Skorpió vagy? Akkor boldog szülinapot!
- Mit kaptál legutóbb a kedvesedtől névnapodra vagy szülinapodra?
- Babád első szülinapján te alkalmazkodsz a vendégekhez, vagy ők hozzátok?
- 15 évesnek szülinapra pénzt adjak, vagy mégse?
- 7 hete vagyok együtt egy fiúval. Hétvégén szülinapja lesz! Szerintetek ilyenkor "milyen" ajándékot vegyek?
- Ha szoktad ajándékozni a kutyád: karácsonyra, szülinapjára, vagy mindkettőre?