Bölcsességfog - hajhullás (beszélgetés)
Köszönöm a tanácsokat, cinket és szelént is szedek. Húú, a nyers tojássárgája durván hangzik, de a biotinnak is utánanézek, bár azt hiszem az is van a hajvitaminban, amit szedek.
Köszönöm szépen, jelentkezni fogok, ha javult a helyzetem.
Az aloe gél hatásáról nem tudtam. Most sajnos antibiotikum kúrán vagyok, mert csontot is kellett vágni a foghúzásnál, úgyhogy remélem ez az antibiotikum minden gyulladást kiöl belőlem, ha már szednem kell.
Ha a fodrászod nem lát hajritkulást, akkor lehet, h csak beképzeled a hajhullást. Valamennyi hajhullás teljesen normális, nincs olyan hogy napi 30 szál vagy 100 szál a normális, akkor tekinthető kórosnak a hajhullás, ha hajritkulással is jár, és ha ez nálad nincs, akkor szerintem ne aggódj :-) Persze, azért egy vérkép sosem árt.
Hős vagy!
A szervezetben zajló gyulladásokra állitólag nagyon jó az aloe gél fogyasztása.
Bár lehet,hogy ezt már tudod.
Kívánom,hogy minden jóra forduljon! :)
A fodrászom azt mondja,hogy semmilyen hajritkulást nem lát nálam. :O :O
Sőt,meredeznek a kis hajszálak a fejemen.
Persze kérdéses (számomra),hogy ezek új hajszálak pl. a vitamintól vagy a meglévők az elvékonyoďástól letöredeztek(?)
Sziasztok!
Ma megvolt a foghúzásom, volt a fog mögött egy gyulladás. Nagyon bízom benne, hogy ez okozta a hullást és most már nagyon gyorsan vége lesz ennek a rémálomnak.
Túl leszel rajta és remélem megoldódik a problémád :)
Ennyi vizsgálat...phű...
Mikor lenne ennyi időm?
Persze kéne,tudom,tényleg legalább egy vérkép jó lenne...
Mindenképpen járd végig a vizsgálatokat, mert simán lehet, h gyorsan megtalálod az okát. Ami mindig elsőre fel szokott merülni, az a vashiány, pajzsmirigy betegség, góc a szervezetben. Első körben menj el vérvételre, ahol nézik a pajzsmirigy értékeket is. Utána fogorvos, fül-orr gégész, nőgyógyász, akik góckutatást csinálnak. Ha sehol nem jön ki semmi, akkor lehet tovább menni cukorterheléses vizsgálatra (inzulinrezisztencia is lehet a kiváltó ok), ételallergia vizsgálat, hasi ultrahang...
Nekem eddig nem volt zsíros a fejbőröm, de kb. két hete abbahagytam a fogamzásgátlót, és azóta úgy veszem észre, hogy nagyon zsírosodik (de lehet, h csak beképzelem magamnak). Eddig jó volt, mert legalább ritkán kellett mosni, mert nálam a hajmosás egy horror, mindig attól félek, hogy nem marad több hajam. De most úgy tűnik, hogy sajnos gyakrabban kell majd mosnom.
Ha még csak másfél hónapja szeded a vitamint, ne add fel, lehet, h több hónap is kell neki, mire hatni fog.
Persze hogy nem tudom és kivagyok teljesen.
Bár én nem voltam ennyi vizsgálaton,mint te,lehet nekem is végig kéne járnom...
Most másfél hónapja szedek egy vitamint (eddig cart se ért)
Neked is zsiros a fejbőröd?
Bocsi,ha már írtad.
Mikor húznak?
Egy rosszul nőtt bölcsességfogat mindenképpen ki kell vetetni,akkor is,ha nem okoz panaszt.Mert előbb,utóbb ugyis "beindul".
Aztán kiderül,hogy ettől volt a hajhullás.
Nekem fél éve hullik a hajam...a homlokom fölött már látom átderengeni a fejbőrömet,csak akkor nem,ha frissen mosott a hajam.Ja és zsirosodik is,de nem korpás és szeboreás.Én is próbálkozom sok mindennel.
Teljes mértékig megértelek...kivagyok én is.
Ez tényleg borzasztó, kívánom hogy visszakapd az összes hajad.
Én úgy tudom, hogy tasaknak azt nevezik, amikor az íny elválik a fogtól, ennek következménye a fogínysorvadás. Ha a fogorvosod ilyen tasakra gondolt, kétlem hogy ettől hullana a hajad.
Egyáltalán mennyire hullik? Észrevettél változást a sűrűségén?
Sokszor én is azt képzelem hogy durván hullik a hajam, közben meg csak soknak tűnik a fésűben maradt mennyiség (bár az én hajam lassan a fenekemre lóg és sűrű is).