Bocaccsó szelet recept
45 perc
A Bocaccsó szelet hozzávalói:
6 tojás
25dkg darált dió vagy mogyoró
5 dkg zsemlemorzsa
1/2 csomag sütőpor
OSTYALAP
KRÉM:
1csomag vaniliás pudingpor
2 evőkanál liszt
4 dl tej
25dkg cukor
25dkg ráma margarin
csokoládé vagy csokidara
A Bocaccsó szelet elkészítési módja:
A tepsi alját kibélelem az ostyalappal.A hozzávalókat összekeverem és az ostyalappal kibélelt tepsibe öntöm és megsütöm közepes tüznél.Amig sül megfözöm a pudingot a 2 kanál liszttel és kihűtöm.Nem teljesen hidegre csak úgy hogy picit langyos maradjon,addig a cukrot és a margarint is kikeverem és a langyos puding közé öntöm. A krémet rásimitom a kihült tésztára,a tetejére csokidarát teszek vagy az ünnepekről kimaradt csololádét reszelek.
Nagyon finom és liszt csak 2 evőkanál van mindössze a pudingba de én sokszor ezt is kihagyom,de akkor 2 csomag puding port használok és a második tejszin ízű is lehet .Jó étvágyat Mindenkinek!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: nagyi57, 2008. febr. 13. 06:55
A bocaccsó szelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.