Black Latte fogyókúrához (beszélgetés)
Azt értem, hogy az aktív szén megköti a mértéket stb, de hogy lesz ebből fogyás??
Aktív szén, kókusztej, L-karnitin és omega-3. gyakorlatilag ártalmatlan, de aktív szenet szedni ok nélkül, folyamatosan, nem szokás.
Viszont ezekhez az alkotórészekhez képest túl drága.
Már én is utánanéztem nevelnek, de nem találtam egyezést.
Ha olvassa ezt egy igazi ember aki ilyet használ, mondja már el hogy mégis mi ez??? 😄
"Egy hete iszom, semmi változás. Egy dekát sem adtam le. Élénkebb sem lettem. Éhség érzés ugyan az. Semmi változás. Egy forintot sem ér. Ha elakarod őket érni telefonon, azt mondja a hang, majd vissza hívnak. Na persze."
---
"Dr. Mezei Csilla, az egészséges táplálkozás szakértője, Charlize Theron és Sandra Bullock is a különleges ital fogyasztását javasolja a hatékony fogyás érdekében. A termék felgyorsítja az anyagcserét, energiát biztosít, és megkönnyíti a lefogyást. Ráadásul egyetlen hónap is elegendő a látható eredmények eléréséhez."
--- Szerintem legyen elég annyi, hogy egyetlen dr Mezei Csillát dob fel a google és ő is radiológus. Innentől döntsd el magad, mennyire hiteles egy termék, aminek a honlapján már a harmadik mondatban hazudnak."
Én sem írtam, hogy vásároltál. Csak szimplán azt a tanácsot írtam (amit aztán vagy megfogadsz, vagy sem, te dolgod), hogy a pénzedet inkább valamilyen mozgásra költsd, amit szeretsz csinálni, amiben örömödet lelheted.
Azzal ugyanazt a célt eléred, sőt még többet is, mert izmosabb, fittebb és egészségesebb leszel.
Egyébként nyilván a te döntésed, de a cikk nem sok jóval biztat.
Kivéve, hogy a címed ott van egy szállítólevélen, és egy számlán 😂
De nem ez a baj ezekkel, hanem hogy ha elolvasod az ÁSZF-t benne van, hogy a pénzvisszafizetése garancia bontatlan termékre vonatkozik. És többnyire nincs az Unióban még telephelyük sem, nemhogy bejegyzett székhelyük.
Ez is jó.
Néha a szomjúságra is éhség figyelmeztet. De néha még valamelyik makrotápanyag (általában a fehérje) hiányára is.
1x azt olvastam, hogy a szervezet olyankor is éhség-jelet küld, ha kalcium-hiánya van.
Azóta ha rámjön a valamit-valamit, 3 deci vízben 2 db (kalcium, magnézium, akármilyen) pezsgőtablettát, azt felhajtom, tele a poci. El is felejtem, hogy valamit rágcsálni kellene!
Így igaz, csak mennyivel egyszerűbb lenne a fogyás egy tablettával:-)
Gratulálok neked, olvastam, hogy milyen ügyes és kitartó vagy és milyen sokat fogytál.
Pont ezt a linket akartam én is feltenni. Ha valaki ennek ellenére mégis kiad érte akár egy fillért is, az az ő baja.
Olyan nincs, hogy akármilyen kapszula, csodabogyó, tea, stb. csupán azáltal fogyaszt, hogy bekapkodjuk, megisszuk...
A pénzedet inkább költsd fitness bérletre, vagy uszodára vagy aquafitnessre. Sokkal egészségesebb és ha az étkezésre is figyelsz, még fogyni is tudsz :-)
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!