Bizsuker Kft.....mit tudtok róla? (beszélgetés)
Teljes mértékben igazad van! Még délelőtt írtam nekik,h. ez KFT.-hol található Debrecenben -erre írják,h. ha mellékállást akarok ,akkor nem kérdezek ilyeneket !! :S
Szóval róluk ennyit !!!!! :S
Nekem ezt küldtél !
Lukács Réka vagyok állásközvetítő.Cégünk bizsuk csomagolásával foglalkozó cég.Tudást nem igénylő munka, egyszerűen elvégezhető és jól is lehet vele keresni.A fizetés teljesítmény szerint van, napi 6 órai munkával megkeresheti a 100.000 Ft-ot.Hosszú távra keresünk munkatársakat!Alkalmilag is végezheti, szállítási munkatársunkkal megbeszélheti hogy egy héten mennyi munkát szeretne vállalni.Leginkább fülbevalók,gyűrűk csomagolásáról, felcímkézéséről van szó, de adódhatnak nyakláncok, karkötők is,ezeket is címkézni vagy csomagolni kell.A munkához minden címkézési illetve csomagoló anyagot biztosítunk.Darabszám szerint van a teljesítmény,ezeket munkatársunk részletesen elmondja majd Önnek, és természetesen elmondja majd a munkavégzés folyamatát is.Az ország egész területén dolgozunk, tehát nem akadály, ha félreeső helyen lakik. Fizetését hetente kapja meg munkatársunktól aki hetente megy a leszállított anyagért,első alkalommal szerződéskötés is van.Mivel a munkát otthon végzi munkatársunkkal a bejelentés részleteit is megbeszélheti.Minimális befektetés szükséges egyszeri 1000 Ft kaukció.Befizetés után már maximum 7-8 napon belül dolgozhat.Az 1000Ft-os kaukció után már nem kérünk semmit.Erre azért van szükségünk,mivel az anyagot ingyen visszük ki Önnek.Szállítási költség nincs, és az 1000Ft-os kaukciót az első fizetéséből visszakapja.Amennyiben felkeltettem érdeklődését cselekedjen!Kérem utalja az 1000Ft-os kaukciót a következő bankszámlára 11600006-00000000-51315340 Varga Barnabás szállítási vezető így rőgzíteni tudja adatbázisukban.Ezután küldje el nekem pontos adatait (név,cím,telefonszám). Én adatait továbbítom munkatársunknak, aki 7-8 munkanapon belül felkeresi Önt, munkakezdés céljából.
Csak azt nem értem,ha ők adják a munkát akkor mire fel utaljak én nekik pénzt! persze amit vissza is kapok ha visszakapom !!!
Engem most kerestek meg vele,de akkor mostmár nem tudom ,h. mit tévő legyek,mert nem szeretném ha átvágnának !
1000ft.-ott kell nekik utalni !
Valaki tud erről több infót mondani ?
-.-
Köszönöm forgatos :) Igazából én is sejtettem, hogy ez valami átverés lehet, túl szép hirdetésük volt...soha nem hittem ezeknek az otthoni munkáknak,ennek mégis bedőltem volna.....
Ezt: Cégkeresés cég elnevezése alapján
(A cég nevének kezdete: Bizsuker Kft.)
2012. szeptember 19. napján 22 óra 13 perckor Bizsuker Kft kezdetű cégnév a cégnyilvántartásban nem szerepel.
Készült: 2012/09/19 22:13:09. A szolgáltatott adatok a kibocsátás időpontjában megegyeznek a cégnyilvántartó rendszer adataival.
Microsec Céginformációs szolgáltató
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
- 9 hónapos kisfiam nagyon sokat kel éjszaka és csak teával hajlandó visszaaludni.Szeretném róla leszoktatni.Tudtok tanácsot adni?
- Mi történt Legnano (Márti) fórumtársunkkal, tudtok róla valamit?
- Ettetek már nyugat-afrikai kecskehalat? A Tescoban vettem, és csodálkozva nézem, most hogy kiolvadt.. Tudtok róla valamit?
- Szimultán kétkezes rajzolás. MIt tudtok róla?
- Oltáskivezetés homeopátiával? Mit tudtok róla, ti csináltátok már?