Bio Krómot szed-e valaki? Kérdeznék tőle. (beszélgetős fórum)
Én is szedtem, többszöri nekifutással, (az aranymozsarast), nem tudom hány levéllel, rosttal. Nem fogyókúrához, hanem azért mert azt hallottam, leszoktat az édességről,ami ugye önmagában is fogyást jelentene. Mellékhatást soha nem éreztem.
A csokoládéról valóban leszoktatott,de a sütikéről, kekszecskéről viszont nem, annak a mai napig nem tudok ellenállni.
Én szedtem, az Aranymozsár félét, de nekem a vesém nem bírta. Begyulladt, de akkor még nem tudtam, hogy attól, csak amikor meggyógyultam és újból szedtem, megint fájni kezdett. Azonnal abba is hagytam a szedését és azóta sincs gondom a vele:)
Én nagyon édes-mániás vagyok, de eddigi tapasztalatom az, hogy az önuralom többet ér a biokrómnál:)
Nekem nincs ilyen problémám, de nyilván ez egyéni érzékenység függvénye. Én dietet-in-t szedek.
Nekem nem borította fel a ciklusom sem, sőt rendszeresebb, mint valaha.
Én szedtem össze vissza kavarta a mensimet:(
Nem ajánlom!
Inkább a bio cla+T.
Azzal nem volt gondom!
További ajánlott fórumok:
- Miért nem orvoshoz fordulnak sokan a női problémákkal, miért fórumon kérdeznek erről?
- Szemüvegesektől kérdeznék!
- Gyógypedagógustól kérdeznék!
- Hogyan tudnám 4 éves kisfiamat "rászoktatni" hogy válaszoljon ha kérdeznek tőle?
- Dunaújvárosi vagy környéki műkörmös van itt, aki esetleg házhoz is megy? Kérdeznék tőle!
- Aki méhszájsapkát használ, tőle kérdeznék?