Bio egészségügyi betéteket keresnék. Mit ajánlanátok? (tudásbázis)
Ma végigkutattam a DM-et és a Rossmann-t is, de semmi ilyet nem láttam. Volt az az anionos utánzat B*ointimo és egy bio N*tracare, ami csak bio, nem anionos, de az is 1400Ft/10 db. Bioboltban is ezt a N*tracare-t láttam csak, ott valamivel olcsóbb volt. Viszont a boltban nem tudták megmondani, hogy meddig lehet használni.
És vajon elérnék-e valami közel hasonló hatást, ha ilyen biot vennék és teafaolajat csepegtetnék bele? Vagy hatásos lenne kicsit, de nem olyan hosszan, mint pl az anionosnál?
Köszi! Ez az, ami L*ve M*on márka?
Olvastam, hogy kevesebb fogy belőle, és hogy 12 óráig is lehet használni. Akkor lényegében napi 2 fogy?
Írták páran, hogy mivel kevesebb kell belőle, nem drágább, de azért ha valaki mondjuk 3-4 napig erősen vérzik, ott elmegy majdnem 1 egész csomag, ami ~1800 Ft.
A ragasztócsíkkal mi a probléma? Elmozdulhat?
Tisztasági betéttel kapcsolatban vannak fenntartásaim. Mert ha nem menstruál a nő, és egészséges lent, akkor nem szükséges ilyen betét napi szinten.
Igaz, csak általános tisztasági betéttel van tapasztalatom, de azok könnyen kidörzsöltek és összegyűrődtek hosszanti irányban, és eléggé kellemetlen viseletek.
Azon is gondolkoztam, hogy vajon 1-2 teafaolajcseppes sima betét nem közelítené meg a baci és vírusölő hatást?
Az Anion nevű az szerintem jó, de valóban, amit a dm-ben árulnak az hamisítvány. Pedig ugyanolyan a csomagolása meg minden.
Én a tisztasági betétüket nagyon szeretem, azt mindig használom. Viszont amit a menstruáció alatt kell használni, azt csak otthon szoktam, mert - igaz az is nagyon jó- a ragasztócsík nem az igazi.
Találtam anionosat, nem anionosat. Olyanról is olvastam, hogy anionosnak van feltüntetve, de szakértő szerint nem fejtheti ki teljesen a hatását. Egyszóval tanácstalan vagyok, mit is keressek.
Egy biztos: a tamponról áttértem már betétre, de az átlagos betétről is szeretnék váltani valami egészségesebb felé.