Bevalljam-e a volt páromnak, hogy a kapcsolatunk alatt végig hazudtam neki egy dologban? (beszélgetés)
Nem kell itt már be vallani semmit se. Hagyni kell az egészet a fenébe.
Vagy valami változik a vallomástól???
Nem tudom mit írtak mások, mert nem olvastam el. De úgy gondolom elég modern lány vagy, elég tárgyilagosan fogalmazol dolgokról, ezért úgy gondolom, ha szükségét érzed, mondd el neki mindazt, ami ezzel kapcsolatban a lelked nyomja. Én azt hiszem pozitívan fogja értékelni a nyíltságod, hiszen ha jól értem, akkor ő volt az, akivel eddig a legjobban érezted magad.
Egy kapcsolatban egyébként sem az számít mi és ki volt eddig, hanem a most és az milyen mélyek az érzelmek. Még azt is el tudom képzelni, hogy miután elmondod, másként néz majd rád. Hiszen eddig félreismert.
De az is lehet, hogy nem hiszi el és ezen sem szabad megsértődnöd, mert hiszen eddig mást mondtál. Másrészt egy ilyen "vallomás" azt is megkérdőjelezheti, amit eddig mondtál, mert hiszen lám kiderült félrevezetted.
Tehát el kell döntened, mennyire fontos az, hogy kitálalj. Nem biztos, hogy mindenről tudnia kell. De ez az utána következő fiúkra is vonatkozik. A véleményem az, hogy totál fölödleges gyónással kezdeni egy új kapcsolatot. Minek?!
Ami volt, az maradjon meg csak neked. Nem tartozik egy harmadikra. De a magam részéről engem az sem érdekel,ki volt előttem, hogy nézett ki stb. Ez óhatatlanul is mindenkiben hasonlítgatást vált ki. Ezt pedig el kellene kerülni.
Szóval én azt mondom ha le akarod zárni a kapcsolatod, akkor szépen és csendben. Mindenki őrizzen magában olyan képet a másikról, amilyennek megismerte. Fölösleges bonyolítani.
felesleges lenne barmit mondanod. nem hinne el, hogy valaki ilyen hulyeseget hazudik, azt hinne, utolag akarod magad szepitgetni. azert is felesleges, mert ha masfel ev alatt nem is tudott beled szeretni, plusz ugy volt veled, hogy ezert elitelt, nem is jelentett semmi komolyabbat ez a kapcsolat, kar ezen ragodni
probalj a legkozelebbi kapcsolatodban normalisan viselkedni, nem nagyzolni idetlen dolgokkal, ha fontos neked a masik
egyebkent minek szexelgetsz szakitas utan? ha ez meg belefer, akkor amugy is csak keznel levo szabadido partner voltatok egymas szamara, semi tobb, akkor plane mindegy, ki hany emberrel szexelt elotte vagy fog utana
Nem ilyet csak a gyáva férgek csinálnak. Te tettél valamit, aztán te hazudoztál. Emiatt neked lett lelkifurdalásod. És ezt még azzal is tetézni akarod, hogy rázúdítod az egészet, csak azért, hogy neked könnyebb legyen?!
Milyen ember csinál ilyet?
Nekem teljesen mindegy, mit csinálsz.
De hogy mi a jó büdös francnak kell hazudni, ezt sose fogom megérteni. :S
én bevallottam, bakker.
nem bírtam a lekiismeretfurdalásommal.
Semmi értelme akármit is elmondanod neki.
Sem a múlton, sem a jövőn nem fog változtatni, attól nem fogtok ismét összetartozni, ha egy korábbi elhallgatott dolgot most tisztázol vele!
Másrészt semmi köze hozzá, hogy mi volt, amikor ő még nem volt.
Ezen agyalni részedről nem más, mint keresed az okokat, amikkel még "esetleg" egy kicsit magad felé tudnád a figyelmét fordítani. Csakhogy ezzel a kis történettel nem az elismerését, nem a ragaszkodását váltod ki, hanem megállapítja: milyen jó hogy szakít veled, hiszen már a kezdetek kezdetén sem voltál őszinte.
Hagyd a fenébe! Engedd el, te pedig keress magadnak mást.
Nem kell szólni már semmit se.
A jövőre nézve ez már mindegy.
Az elejét olvastam csak, ott azt vettem ki, ő volt az életedben az első férfi. Akkor, hogy a fenében nem, vette észre, hogy szűz vagy még?
Vagy csak pasitól nem voltál szűz?
Nem hiszem, hogy a szexuális tapasztalatlanság egyenlő lenne az éretlenséggel. Vagy az éretlenség fakadna abból. Igaz, hogy nem ismerlek, de nekem azért jött le, hogy a korodhoz képest kevésbé vagy érett, mert 25 évesen minek kell hazudni szex témában vagy házhoz menni és megbeszélni, hogy szex lesz, aztán elfelejtitek egymást. De több mindent ki tudnék ragadni.
Szóval én nem azt mondom, hogy éretlen vagy minden téren, de a kapcsolatbeli viselkedésedben igen. Viszont nem azért, mert épp 2 vagy 10 emberrel szexeltél.
Nem őt felejtem el, hanem a bűntudatomat. :)
Bár sokszor megbántott, szavakkal, tettekkel egyaránt, főleg a "bonyolult kapcsolati" fázisban, így lassan teljesen kiölte belőle a szerelmet; amíg minden jó volt, tényleg nagyon szerelmes voltam és egyik barátom iránt sem éreztem így.
Ha ezt nézzük, akkor tényleg ő volt az első nagy szerelmem.
De ettől majd csak nagyobb jön, remélem.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?