Betörés (beszélgetés)
Rettenetes,ami itt történik hazánkban ez valaha nálunk elképzelhetetlen volt, mert a rendőrök akkor kettesével jártak az utcán nem úgy, mint most. Egyszerűen a közbiztonság teljesen rossz mindenféle szempontból. Ezek ellen a hatóságok szinte semmit sem tesznek hiába, amit mond ez a belügyminiszter, mintha a falrahány borsó lenne az egész. A bünözök teljesen elkanászodtak egyre több a betörés, a különféle bűncselekmények stb. Nem csoda, hogy a lakosság zöme fél és reszket.
A csendőrkorszakot kellene visszahozni, mert azt mondják azoktól nagyon féltek és nem mertek ennyi gazemberséget elkövetni akkor volt tekintély, valahogy a XXI.században teljesen megcsorbult. Üdv.Ágnes
Otthon voltam a két pici gyerekemmel,ők aludtak,én pihentem,egyszer csak üvegcsörömpölés,megyek ki a szobából,látom,hogy két srác betörte az ablakot egy hatalmas kalapáccsal...és épp befelé akartak jönni.
Rájuk kiáltottam,hogy hívtam a zsarukat,erre elfutottak.
Mondanom sem kell,hogy mennyire megijedtem,csak a gyerekeimre gondoltam,hogy nehogy bajuk essen,esetleg bántsák őket.
Tisztán felismertem az egyiket utána a rendőrségi fotón,mégsem csinálnak semmit sem.
Azóta rettegés az egész életem,állandóan neszeket hallok,és éber vagyok,nem tudok kiengedni,stb...
hát borzalom ami van...és egyre rosszabb lesz mert ha a segélyeket szüntetik már pedig fogják munkahely nincs élni meg kell...
visznek amit csak tudnak...
Ez egyénfüggő, mint minden más.
Én nem vagyok egy hisztérika, de amíg nem mostam át a lakás minden részét domestossal, addig nem tudtam megnyugodni.
1-2 hétig úgy léptem ki a hálóból, hogy előbb feloltottam a folyosón a lámpát, hogyha van lent valaki, legyen ideje elszaladni (ahelyett, hogy rám támadna ijedtében), meg duplán ellenőriztem, hogy tényleg csukva vannak-e az ajtók, ablakok, de elmúlt.
Már eszembe sem jut. :)
Szia, az egy rémálom azon felül, hogy mit vittek el. A tudat, hogy idegen emberek nyúltak a személyes holmijaidhoz, járkáltak az OTTHONODBAN - egy jó ideig még biztosan zavaró lesz és csak lassan tudod magad túltenni rajta. A lányoméknál ugyanez volt tavaly: láttuk a felforgatott lakást, a sáros lábnyomokat, a turkálások nyomait... Mindent lemostunk Domestossal - legalább a nyomukat ne is lássuk /érezzük.
Veled mi volt?