Beszélgessünk Győzikéről, és a családjáról, pletykák... stb. (beszélgetés)
Én nem vagyok fajgyűlölő , így aztán szerettem nézni a Gáspár családot.Nem kimondottan Győzi miatt , Beát és a gyerekeit is megkedveltem.Sőt még Zsoltit és Zolit is!Sokszor könnyesre röhögtem magam!engem kimondottan szórakoztatott!Már nem is tudom hányadszor ismétlik a cool tv-én. Mégis van nézettsége!Jó lenne ha folytatódna , a műsor!Akik itt negatív kritikával vannak , azok is néztek pár részt különben mire alapozzák a véleményüket?Nem kell a hírnévre meg a pénzre irigynek lenni!Nekik bejött és kész!Biztos most majd kapok tőletek hideget - meleget!De ez engem nem érdekel!Mindenkinek joga van véleményt alkotni!!! Hajrá Győzi , hajrá Bejja! :-)
szegényke, most olyan depis, hogy mindjárt öngyi lesz:( ne bántsátok már:(((
Nem hiszem azt, hogy tönkre mentek, azt meg főleg, nem hogy Bea asszony egy boltban fog dolgozni, szerintem is csak reklámfogás az egész...
Ez a borzasztó, hogy 241 hozzászólást látok ennél a témánál. Emiatt tudnak az ilyen népek meggazdagodni, a semmiért.
Szia
Én úgy hallottam,hogy 15 millió forintot kaptak évadonként,és ha jól emlékszem 97 részes az egész.
Jajj ne foglalkozzatok vele, és ha nem nézi senki a műsort,megszüntetik, akkor nem is lesz annyi pénzük és kész.:))Az a baj, hogy ilyen reklámokkal tartják fent a nézettséget.Nem kell elhinni, hogy tönkre mentek.Amíg fut a műsor addig nem.Legalábbis nem kerülnek olyan anyagi helyzetbe mint néhány ember az tuti.
Én szeretnék úgy tönkremenni,ahogy ők. Erről ennyit.
Ki nem ..ja le Győzikét a problémáival együtt...
Ez komolyan érdekel valakit?
Láttam egy müsort, amibe Győzi arrol is beszélt, hogy pánikbetegséggel küzd, nehezen tudja feldolgozni a hirtelen jött csillogást, és azt is mondta, hogy jelenleg egy évre fel van függesztve a szerződés-csődöt nem emlegetett
Én ezt nem tudom elhinni. Kell valami sztori, hogy ismét címlapon legyenek.
Bejja asszony a múltkor azt nyilatkozta, hogy annyi pénzük van, hogy már a gyerekek jövője maximálisan biztosított.
Lehet valamennyit veszített a tőzsdén, de hogy nem mentek tönkre az egészen biztos. Kamu.
Én is erősen kétlem. Annyira még Győzike se lehet hülye, hogy ennyi pénzt egyik napról a másikra elveszítsen. Ha igen, akkor úgy kell neki.
Én nem tudom az igazat,hisz nem ismerem őket,de vhogy ennek is olyan reklámszaga van.
Én egy szavukat sem hiszem el! Kell a reklám az új részekhez, már látom ahogy cívódnak a boltban...
Sziasztok Lányok,Fiúk
Megint eszembe jutott valami,amire nagyon kiváncsi lennék.Mostanában nagyon sokszor hallok,és olvasok róla,hogy Győzike a vagyona nagy részét elveszítette a tőzsdén,most arra lennék kiváncsi,hogy ez tényleg igaz e vagy csak ez is reklámfogás?én úgy hallottam,hogy a Bea asszony az unokatestvére boltjában fog dolgozni,Győzike meg a kapcsolatai révén próbál majd érvényesülni valahogy,és a házat is árulják.(ezt viszont láttam az interneten egy ingatlan oldalon)Na szóval nagyon kiváncsi lennék,hogy mi az igazság.Nagyon Szépen Kérlek Benneteket,ha tudtok válaszoljatok nekem.Nagyon Szépen Köszönöm
Sziasztok:Farkas Kriszti
Menjen csak, én a vadállatoknak szurkolok.
Igazad van:)Én is nézem jókat nevetek rajtuk:)Szerintem sokan vannak igy csak nem vallják be:)
Anélkül,hogy nézném vagy olvasnék róla is tudom,hogy egy gyökér,tuskó-bunkó!A felesége egy hisztérikás luvnya,a lányai elkényesztetett kis hülyék.
A múltkori rettegős műsorban Győző bőgött, annyirafélt az egerektől, vagy mitől, erre megint megy! PÉNZÉRT MINDENT!!
Mindenki azt mondja,hogy milyen hülyeség mégis mindenki nézi
Nézze aki szereti, de én abnormális dolognak tarom a mások életében való vájkálást. Nem vagyok vevő sz oéyen ostobaságokra. Rövid ahhoz az élet, hogy ilyen silány dologgal töltsem még akár(nem tudom hány perces a műsora.)röpke időre is.
Nem a Győziéket hibáztatom, ők ügyesen kihasználják mások igénytelenségét, ezért le a kalappal előttük.
Ez már bizonyos fokig polgárpukkasztás...nem?
Másnak 1 életen keresztül nem sikerül annyi pénzt keresni, mint amennyit győziék 1 esküvöre költenek.Semmi jelentösége ennek az egész ceremoniának.Sajnos nagyon felkapták őket,de nagyot is eshetnek ha nem lesz rájuk kiváncsi senki.
ötödik lagzi??!!
tejóég...
szomorú :-((((
nemhogy valami jóra költenék el azt a temérdek pénzt...
Az első szériát még néztem,viccesnek tartottam.A többit már nem kellett volna.Borzalom.
Meg volt az ötödik lagzi! a szülők nem vettek részt a bohóckodásban, minden újság mást ír, hogy miért nem....
És a korona 11 millió volt! Ja és a show folytatódik, ez a lagzi lesz az első epizód!!!!
s zerintem a házasságkötés még meglevő értékeit tiporják a sárba a majomkodásukkal, mert lehet ezüstlakodalom,arany lakodalom, de ez már az 5-ik nekik, fehér menyasszonyi ruhában, mai lapok szerint a korona 6 milliós........
Hát ezeknek semmi sem szent....
Én szoktam nézni, az első sorozat érdekes volt, de ez már undorító, szerintem ezzel nagyon lejáratták magukat, hogy válás, meg ilyesmi, és egy repülővel jöttek a nyaralásból, és Ferihegyen már bújkált Győző. Ez is a primitívséget, a közönség lenézését mutatja, mert akkor már mért nem jött egy nappal hamarabb, vagy később........Tipikus példa arra , hogy egyesek a pénzért mi mindenre képesek...hülyére vesznek mindenkit.Na de majd most a bazi nagy lagzi, Beára 3 milliós ruha, meg korona a fejére, azt nem tudom, hogy a toronyórátlánccal hová fogják neki akasztani, már az is egy mű nő szét van műtve mindene.
További ajánlott fórumok: