Beszélgessünk Anettkáról (beszélgetés)
Szerintem Anettka egy rendes, intelligens nő.
Minek beszélgessünk róla? Ő sem beszélget rólunk...
Ma hallottam a tv-ben,hogy elhunyt Anettka férje:(
Én kis nagy tévés ! :)) Volt egy riport vele ,de mivel ritkán nézek tévét ,gőzőm sem volt ki Ő , jött a szomszédom és kérdezte láttam a riportot Anettkával ? Kérdeztem ki a fene az az Anettka ? " Hát szerintem csak Te vagy az országban az egyetlen ,aki nem hallott róla!" Lehet én jártam jól ??? :)))
----De mostmár tudom ki az , Nekem semmi bajom vele ,mert az esze megvan a dolgokhoz ,csak a viselkedése és a modora hagy kivetnivalót !
A párom szerint ,kezd nőiessé válni ! Mit szeretne az űrben , elcsipni egy ufot, riportra ?
Sziasztok!:)
Ma láttam a tv-ben,hogy már nem az űrutazásra koncentrál,hanem a lovaglásra:)))
sajnos nem lesz akkora szerencséje az emberiségnek, hogy vissza se jön :DD
Anettkáról?Természetesen:))
menjen csak nyugodtan, csak vissza ne jöjjön
Anettkát és az űrutazást nem lehet egy lapon említeni:)
én örülük, hogy az oroszok felviszik, de remélem fent is felejtik.....
Mindenkinek:))))))))))))))))))
:))))Nagyon egyetertek veletek :))))
el az biztos,de szegény gyerek nem hibás,hogy az agyalágyult annyja,bohócot csinál szegény gyerekből:((
de vigye magával a kiszel tündét a donatelájával
ök hárman jol el volnának
ott azt tehetne amit akar,senkit nem zavarna a hülyeségeivel:) az ürbelilényeket ,ha nem:))
csak ugy lenne én nem sajnálnám
Anetka jobban tenné,ha felszálna az űrbe,és vissza se jőnne soha!
Sziasztok:)
Anettkát most eheti a fene,mert lesz még egy Magyar aki felmegy az űrbe:)
Vagy inkább a MÁSODIK MAGYAR AKI AZ IGAZI ŰRBE ŰRHAJÓVAL MEGY:)
Amit persze Anettka nem mondhat el magáról:))))))))
Sziasztok,Anettkárol nem szivesen beszélek ,nemérdekel ,engem nem varázsolt el.
Szerintem menjen fel a Holdra és maradjon is ott,magával viheti Tüncikét,Győzikét és a sok magamutogató ri.....cot
Bocsi. Engem nemérdekel Anettka, még akkorsem, ha a csapól is az ilyen emberek folynak. Pont mint a Kiszel Tünde:)
Sziasztok!Megneztem a Kiszeles videoklipet...Anettka tetszett benne a legjobban,lehet azert mert nem szolt egy szot sem? :))))
Előbi válaszokkal egyetértek
szegény Rezsőt jól átveri.Pénze mint a pelyva....a többi harmadlagos,anettnak:)))))))igaza van a Havas Henriknek!
Sziasztok!
m_marcsa,sinus teljesen egyetertek veletek!
Szerintem mar nem tudja,hogy mivel hivja fel magara a figyelmet,szerintetek nem?
További ajánlott fórumok: