Beszélgessünk (beszélgetés)
Sziasztok!
Tanácstalan vagyok.. zavar, hogy a párom volt egy bizonyos helyen nyaralni az exével anno és ott történt is egy s más a fürdőben.. ez egy festőien szép hely az országban, soha nem voltam még ott, viszont ennek tudatában semmim sem kívánkozik oda (elég jó a vizuális képességem) és sokszor már azt érzem, hogy elegem van és nem fogom tudni akarni ezt az egészet... szerintetek mit tegyek? Senkinek nem volt még ilyen gondja? Emellett meg van a "második" és "semmi új nem lesz velem" érzés is, mert hosszú kapcsolat volt és elég sok mindenen túl van.. nekem is volt hosszú kapcsolat, de nem ilyen szinten, mint amiket megtudtam tőle..
Amúgy meg sírni, könyörgni azt tud. De normálisan viselkedni azt nem. Ez nem szeretet. Akit szeretünk azt nem bántjuk.
Ezer szempontból jobban jársz ha lelépsz tőle és pasi nélkül kitalálod hogy hogyan is tovább.
Én azt gondolom, hogy egyik kapcsolatból a másikban ugrani nem szerencsés.
Csak kell egy kis idő, míg kitatlálod hogy hogyan is tovább.
Na ez milyen már.
Mit kocsikázik meg köröz ott?? Keselyű tán?:) Nem tunik már százasnak ő sem.
Akar valamit, mondja meg beszéljétek meg. Oké, van párod de attól lehet beszélni akár arról is hogy mit szeretne. Legyen férfi és álljon ki magáért.
A jelenlegit meg ott kéne hagyni. Mit sír? Jesszus... Lépj le és kész.
Mit jelent az, hogy köröz Téged? Hogy próbálkozik? Annak idején ki vetett véget a kapcsolatnak? Szépen váltatok el?
Legjobb lenne a jelenlegi kapcsolatnak véget vetni hazaköltözni bármennyire is nehéznek tűnik. Aztán kialakítani egy olyan életet, ahol ha kell a ex-szel is lehet valami.
Sír. Balhé helyett mért nem sír? Majd megszánod, aztán marad minden ugyanúgy.
Nikky, agresszív ez a tag, te is tudod. Most megijedt, a franc tudja mitől fél, de többnyire attól szoktak ezek a mákvirágok rettegni hogy nevetségessé válnak. Felszarvazottak lesznek, elhagyottak lesznek, velük egyiket se teheti meg szerintük egy sehonnai nő, innen ered az agresszió.
A fantáziájában már lejátszotta magának mind a két lehetőséget, sőt a kettőt is egyszerre. Most sír, de később adsz okot vagy nem adsz az mindegy, dühöngeni fog.
Vigyázz a nevettetős volt pároddal is, eléggé viharos lehetett az a kapcsolat. A legjobb lenne hazaköltözni a szüleidhez, és mindkét pasinak laput kötni a talpára.
Most az exed egy hete írt rád és ennyi? vagy azóta folyamatosan próbálkozik? mondtad neki, hogy érdekel?
Amiket írtál az alapján a mostani kapcsolat sem jó, ex ide vagy oda ideje lépni. Amúgy ha az ex nem ír rád, akkor még meddig türted volna a jelenlegi párod?
Mert most vissza vagy belemenkülni egy másik kapcsolatba megintcsak rossz megoldás.
Nekem azért több kéne az extől mint néhány üzenet. Kicsit teperjen na :)
Jaaaj, aggódom ezért a lányért. Vinné el az ördög a világ összes féltékeny barmát.
Mindeközben azért eszembejutott, hogy a fórumindító mintha némileg háttérbe szorult volna.
Hahó egyes számú hozzászóló, itt vagy még?
Mindig ez a dilemma. Mondd el, ne mondd el. Azzal legyél, akit szeretsz, a mostani pasid savanya lehet, nem tud megnevettetni.
Egy savanyának ne mondd el, kiszámíthatatlan, mit reagál, de a féltékenységi roham a legvalószínúbb, ami később állandósulhat is.
Talán tényleg kellett volna az exnek egy utolsó esélyt adni.