Beriaszt a légzésfigyelő (beszélgetős fórum)
Mindenesetre ha még gyakrabban, vagy újra előfordul, érdemes megkérdezni a dokit, szükséges-e szerinte további vizsgálatokat végezni.
Ne parázz nagyon :)
Elvileg van téves riasztás is, én ezzel vitatkoznék. De hozzáértők azt állítják, hogy nem kizárt az a lehetőség, hogy maga a szoftver hibás, így amiatt néha előfordulhat....
Szerintem nincs, de nem vagyok műszakis.
Hány másodperc után riaszt? 20-ra érdemes állítani. Az alatt náluk természetes, hogy mélyalvásban egy ideig nincs belégzés.
Egyébként nem olyan nagy tragédia, nekünk is becsipogott párszor, amíg kisebb pár hónapos volt a babánk. Az a jó, mert "szól" a masina és lehet amiatt vesz levegőt a baba :)
Szia!
Milyen márka? 1 lapos?
Nem lehet, h vándorol az ágyban és "lemászik" a lapról?
Az utóbbi időben nálunk ez van, baba az ágy végében kucorodik és nem érzi kellőképpen a lap.
Vagy esetleg merül az elem, bár a miénk azt jelzi. Vagy az érzékenysége túl magasra van állítva.
Sziasztok!
8 hónapos kislányomnál az utóbbi pár napban 2 éjszaka is beriasztott a légzésfigyelő.Egyik alkalommal mikor odaértem a kiságyhoz éppen sóhajtott egy nagyot és abba is maradt a sípolás. A másik alkalommal meg az oldalára fordult mire odaértem. Már 2x volt arra példa, hogy beriasztott a figyelő. Először kb. 3 hónapos korában volt egy éjszaka, hogy többször is sipolt, aztán meg 6 hónapos kora körül, de akkor náthás volt. Szerintetek ez jelezhet bajt, vagy túlaggódom? Egész éjjel nem aludtam most sem. :-(
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Kell-e a légzésfigyelő?
- Ki hogyan élte meg a csecsemőkorszakot légzésfigyelő nélkül?
- Melyik a legjobb légzésfigyelő?
- Te melyik fajta légzésfigyelőt ajánlod? (Ami nem riaszt be tévesen és nem túl drága...)
- Kalandunk a légzésfigyelővel