Béres cseppnél kell szünetet tartani? (tudásbázis)
Nincs benne egyetlen vitamin sem, mert ásványi anyag készítmény.
C vitamin kell mellé a vas jobb felszívódásához.
Ez van a belinkelt oldalon:
"A készítményt betegségmegelőzés céljából, a megadott adagban alkalmazva, az optimális hatás kialakulása - a tapasztalatok szerint - kb. 6 hetes folyamatos szedést követően várható, és ez a hatás a betegségmegelőzésre ajánlott adag további folyamatos szedésével a kívánt ideig (pl. téli hurutos, influenzás időszak vége) fenntartható."
ha a sima béres csepp, azt megnéztem neten, hát szinte semmi nincs benne :D (a legfontosabb C-vitamin egyáltalán nincs, de B-vitaminok sincs egyik sem) :(
Ha ezt adod neki, akkor legalább C-t adj neki mellé kb 300-500mg-t nyugodtan naponta.
Én a kislányomnak olyat komplex multit adok, amiben szinte minden van, és már fél éves kora óta kapja, most 20 hónapos és még soha nem volt beteg.
Tudod, vannak vitaminpártiak és ellenzők... gondolom az ellenzők mondják ezt, "mert juj a sok vitamin káros" és hasonlók... :)
meg tudod mutatni (link), melyiket adod neki, esetleg ránézek, miből mennyi van benne
További ajánlott fórumok:
- Meddig lehet kitartani valaki mellett, ha szünetet kér?
- Almaecetet meddig lehet inni? Lassan elfogy ez első üveg. Egyből kezdhetem a következőt, vagy szünetet kell tartani?
- Fogamzásgátlás-érdemes szünetet tartani?
- Fogamzásgátló tablettát hány évig lehet folyamatosan szedni, kell szünetet tartani?
- Kell két natúr varázs tea kúra közöt szünetet tartani, vagy folyamatosan lehet inni a teát hónapokig?
- Mi a véleményetek a Multi tabs gyerekeknek vitaminról? 8 éves gyereknek meddig lehet adni, és kell-e szünetet tartani?