Béres csepp, Supradyn együtt alkalmazva (beszélgetős fórum)
Akkor akár egy ismerősödnek is szólhatnál, ha esetleg valamelyiküknek törődőbb a háziorvosa, hogy kérdezze meg az övét, hogy mit gondol erről.
De amúgy, igen, megkérdezheted a patikában is, én is rá szoktam még kérdezni erre-arra, ha nem vagyok biztos benne.
Az étvágyadon talán egy kis B-vitamin segítene. Én is szedtem, sőt, most is szedek ( komplex B-vitamint ). De inkább erről is kérdezz meg valami ebben jártas emberkét, mert nem mindenkinek használ ugyanaz.
Supardynban sok a vitamin azt azért szedem, a Béresben meg a nyomelem miatt lenne jó, gondolom, meg egy kis étvágyat hozna, ami soha nem volt nekem igazán :(
Félek közben, hogy azzal is kárt teszek ha ennyi vitamint viszek be a szervezetembe.
Olyan tanácstalan vagyok..mert az orvosom pont olyan, semmi nem érdekli igazán típus...
Nem lesz baj.Bár én a helyedben maradnék a Béresnél,többet ér. Nem kéne a Supradyn.Szedtem már egyébként,de kb mint halottnak a csók...
Itt a sütőtökszezon,edd természetes úton a vasat!
Persze csak ha szereted. :-)
Szia!
A béres csepp nem vitamin hanem immunerősítő, viszont figyelj oda hogy nem csak magát a bérescseppet igyad meg de vegyél be hozzá c-vitamint is különben semmi értelme.
És ha ezt így mondta a dokid akkor nyugodtan szedheted a kettőt egyszerre.
A Béres csepp elvileg nem annyira vitaminokat, hanem inkább nyomelemeket tartalmaz. ( nekem így mondták a patikában )
Én is szedek Béres cseppet, meg mellette vitamint is, igaz, nem Supradyn-t, hanem egy másikat.
De ha nem vagy benne teljesen biztos, akkor kérdezd meg a háziorvosodat. Bár, ha ő mondta, hogy szedj mellé Bérest is, akkor valószínűleg azért mondta, mert nem lesz tőle bajod.
Sziasztok!
Sovány, vitaminhiányos vagyok (mindig ilyen voltam) egy hónapja szedem a supradynt, de mégis vas hiányom van, és fáradékony vagyok, dr mondta szedjem még Béres cseppet is, kérdésem az lenne, nem lesz túl sok ez a vitamin a szervezetemnek?
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással!
- Férjem sokat dolgozik, stresszes. Milyen terméket lehet szedni, inni vagy ilyesmi? A Supradyn milyen?
- A Supradyn vitamintól lehet-e hízni? Melyiktől nem?
- Segítség! Okozhat-e a paprika krém hasra alkalmazva hányingert, hányást?
- Fáradságra és immunerősítésre jó a Supradyn?