Benei sütiket szeretitek? (beszélgetés)
Aki azt mondja hogy a házi linzer nem olyan finom,mint a Benei,az nagyon vacak házi ehetett!A házi omlós linzernél nincs jobb!!!A Benei tömény cukor!Meg minden egyéb vacak.
Érdekes az a hozzászólás amiben arról írnak miből is készülnek ezek a cuccok...tutira így is van!Azért olcsó.Inkább hanyagolom az ilyesmit,mert voltam már komolyan beteg és tudom mennyit ártanak a szervezetben felhalmozott mérgek.Amit lehet,azt kerüljük el!
Nem, nem csak az indiai konyhát szeretem. Az élelmiszereket szeretem, ám az élelmiszerek közé transzzsírokat, a mesterséges ételfestékeket, a tartósítőszereket, az emulgeátorokat, a mesterséges ízfokozókat és a hidrogénezett növényi zsírokat nem sorolom.
Te csak sorold nyugodtan.
csak egy kérdés, tényleg az utolsó; ettél már igazi, kézzel készített, elsőosztályú alapanyagokból készült csokoládét, linzert, akármit?
És itt nem az akárhol beszerezhető tesco/Cora/auchan/aldi stb árukészletre gondolok
hajjaj
de ezen nem fogunk összeveszni :)
Bánja fene mi az, én imádom.
Igaz, csak a nápolyit. Pont a krém miatt. Habos, nagyon fini.
túl gejl, kb sima fehércukrot is nyalogathatnék; és a többi E-csoport, valamint a "linzer" tésztáknak köze nincs a linzerhez, a lekvárnak a lekvárhoz; a nápolyijuk sem ropog, a "csokijukra" már inkább jelzőt sem mondanék. Tucatra gyártott, minimál költségvetésű szär (mondom úgy hogy egyik barinőm pont az ilyen tucat édesség gyártó üzemben kisfőnök, jobb ha nem tudjátok, hogy miből van az az isteni cucc és hogy nekik mennyiből jön ki aztán mennyiért veszitek meg)
Én csak csodálkozok, aki már evett igaz linzert, ostyát pl az hogy mondhatja erre a förmedvényre, hogy az jó???
További ajánlott fórumok:
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Nővérek, ápolók szeretitek és becsülettel végzitek a munkátokat?
- Ti szeretitek a Valentin napot?
- Mennyire szeretitek egymást itt a Hoxán?
- Szerintetek melyik típusú műköröm a legtartósabb-legszebb, és melyiket szeretitek a legjobban?
- A szemetet a mocskot az igénytelenséget mért szeretitek?