Belsőépítészet (beszélgetés)
Én sajna nem tudok nappalira jelentkezni, mert dolgoznom kell+a pénz+semmilyen +hitelt a nyakamba nem tudok venni...
ez van..
Majd egyszer..de nem adomk fel:DDD
Igen én szoktam nézegetni a régi témákat is, főleg hogy ezt én kérdeztem.
Köszönöm meg fogjuk nézni.
üdv Magdi
Sziasztok!
Nem tudom "él"-e még ez a fórum, és aktuális-e a probléma, de a BKF-en van környezetkultúra szak, ahol egy 3 éves, diplomát adó alapképzés keretében belsőépítész szakembereket képeznek. Érdemes megnézni a honlapjukat:
az építészet és a belső építészet két külön dolog. egyik ismerősöm belsőépítész tanfolyamot végzett és most ezen a területen dolgozik. előtte viszont egyetemre járt, eü végzettsége van.
tehát ha belsőépítész szeretne lenni, ahhoz nem kell mérnöki diploma!!!!
amúgy ha jól tudom, Bp-en van egy iskola ahol lehet tanulni formatervező szakot is, úgy tudom, ott van belsőépítészet is, vagy ehhez hasonló szak. utánna kell nézni.
:D
kockákat?
Elég jól rajzol.
Most gimibe jár informatika matek szakra, mellette német, angol nyelv.
19 éves, előkészítővel kezdett, még 2 éve van hátra de nem valami eminens tanuló.
Szia! Nekem a testvérem építész, szükséges a jó kézügyesség hozzá, tehát ha tényleg komolyan érdekli, akkor irasd be rajztanfolyamra, ez elengedhetetlen, emellett matek, fizika is kell hozzá. De a jó rajztudás a legfontosabb. Más iskola nem kell hozzá most.
külön belsőépítész képzés úgy tudom nincsen, építészre mehet, vagy ipari formatervezőre.
Sziasztok
Nagyfiamat nagyon érdekelné belső építészet.
Most merőben más gimibe jár, tudja e valaki, milyen iskolára volna ehhez szükség.
2 évvel ezelőtt voltunk az exférjem unokatestvérénél aki belsőépítész, és a gyerekemnek nagyon tetszik a háza. Azóta idönként előjön belőle az 5 perc :D és kérdezősködik, de már látom, hogy komolyan is gondolja. Természetesen felvesszük ezzel a rokonnal a kapcsolatot, de nekem friss információk kellenének, mert ez a hölgy 58 éves, és nem biztos hogy most is ugy van mint régebben.
Kérem, aki tud ebben információval szolgálni, az irjon.
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki egy jó belsőépítészt?
- Generálkivitelező, lakberendező, belsőépítész
- Tudtok ajánlani lakberendezőt, belsőépítészt?
- Ismer valaki jó belsőépitészt Veszprémben vagy környékén?
- Ismertek olyan internetes oldalt vagy fórumot, ahol hivatásos belsőépítésztől (lakberendezőtől) lehet ingyenesen tanácsot kérni?