Beleszorult egyik poharam a másikba. Hogy tudom kivenni? (tudásbázis)
Kedves vagy, jól esik, hogy emlékszel!
Én nyitottam a fórumot.😊
Óóóóóóóóóóóóóóó! :)
De szerettem anno ezt a fórumot.
Sziasztok!
Hát nekem vagy egy legalább 8-10 éve egymásba ragadt két poharam. Már minden verziót kipróbáltam. Még az ezermester ismerősnek is odaadtam, de ő sem boldogult a pharakkal. Néha előkerült, de nem lett megoldás a problémára. Most 6-7 év után megint ráakadtam a szekrényben, ahol jól becsomagolva várta/várja sorsának jobbra fordulását. A WD 40 verziót még nem próbáltam, lehet, hogy ez lesz a megoldás? Kalapáccsal nem szeretném orvosolni a problémát.
Igen.
Én is jártam már igy. teljes erőmmel cibáltam egyikből a másikat még ki nem jött, ha meg nem ment,megkértem a család valamelyik ffitagját, ők erősebbek nálam.
A WD40 üvegre is jó ?
Sziasztok! :-) Itt áll előttem 2 db egymásba szorult üvegpohár.
Már mindent megpróbáltam kivéve a rönkhöz ütögetést 😁
Köszönöm az ötletet - ennyire nem vagyok előrelátó...:)
Sajnos ebben az esetben nem működtek a fizikai törvények, mint azt már bebizonyítottuk:)))
Csak egy otlet a megelozesehez: mielott ossze csusztatjuk oket, talan egy alatetet lehetne a ket pohar koze tenni (az aljara), hogy ne tudjanak teljesen egymashoz erni a falaik.
De ne feledjuk el a hore terfogat valtozas tortenik, es a masik oldala a hidegre is terfogat valtozas tortenik.
A ket pohar osszeszorulasa utani szetszedesere ezt a jelenseget lehet kihasznalni.
Mindegyik egymásba tehető...mint a példa is mutatja.
Csak utána alig-alig szétvehető:)
jó tudni, én meg itt agyalok rajta:)))))
ezer éve nem voltam az IKEA-ban.
Hát szóval az az igazság, hogy kétféle pohár van: egymásba tehető, és nem egymásba tehető.
Az IKEA-ban direkt oda van írva, ha igen, és akkor 4-5-6-ot is fel lehet tornyozni, mert van egy perem, amin megállnak. Ez volt a reklám helye.
én is, helyspórolás miatt rakom egybe őket.
jól be kell áztatni, ha nem tudod kivenni:)
Vannak időtlen dolgok.
Meg idétlenek is.
Jesszus!
Ezt is előkaparták?:)
Ez tényleg egy békés fórum (volt)! Köszi, hogy olvashattam!
Ja, én egyforma poharakkal járok így. Olyankor elkap a harci ideg, és cca. 2 mp alatt (egy hatalmas kiáltással) széttépem őket. Nálunk nem szaporodnak. Még. :D
Tényleg.
Erre én is kíváncsi lennék!
És egyáltalán: hogy vannak a hős poharak ennyi idő elteltével?
VÉGIGOLVASTAM A FÓRUMOT.
Tényleg jó, csak az nem derült ki, mi lett Anna terveiből?
További ajánlott fórumok:
- Segítség!lakótársam domestozozta a poharamat és nem mosta el, állni hagyta, én meg nem vettem észre, beleöntöttem a teát és beleittam.
- Mit éreztetek szakítás után, mikor már nem voltatok szerelmesek a másikba?
- Buszon utazva miért kell kivenni a gyermeket a babakocsiból?
- Miért beszélik bele a rossz kedvet az emberek a másikba, akkor mikor az elvan mint a befőtt?
- 6éves lányomnak nagyon mozog az alsó 2foga. Próbáljuk kivenni vagy várjunk mig kiesik magától?
- Hogyan tudnám kihúzni a porszívóból a beleszorult vezetéket?