Miért beszélik bele a rossz kedvet az emberek a másikba, akkor mikor az elvan mint a befőtt? (beszélgetős fórum)
:)))Valahogy én is így gondolom és utána tényleg
furcsán érzed magad!!
Na meg a "már megint" kifejezés...az is idegőrlő tud lenni. :)
Egyébként van az úgy, hogy tényleg abszolút semmi nem történt azóta, hogy felkeltél (mondjuk egy hétvégi napon) és csak úgy rossz kedved van, magadba süllyedsz, nincs kedved beszélgetni senkivel, és nem is nagyon tudsz mihez kezdeni otthon.
Nekem volt most egy nagyon jelentős napom, február 23-a, még a határidőnaplómban is feljegyeztem. Olyan világundorban szenvedtem, tényleg minden feljött, nagyon rossz kedvem volt, majd leírtam a blogomban egy meglehetősen hosszú bejegyzésben, és jobban éreztem magam. Addig megkértem a páromat, hogy várjon, mert nem rá akartam zúdítani. És úgy jött ki minden, hogy aznap a kutya nem szólt hozzám egy rossz szót sem.
A mai nap folyamán X számu ember Y szor próbálta belém magyarázni a rossz kedvet.Szimplán ezért...
A különböző próbálkozások, rágalmak, hazugságok mindig leperegnek, azok nem érdekelnek...
De már nem lehetett nem észre venni....
köszönöm igazán kedves Tőled...
Bár arra azért felhívnám a figyelmedet, h nem tudhatod, h kinek mit jelent ez,és lehet h valakit nagyon megbántasz vele, úgyhogy inkább csak annak küldj, akinek tudod, h jól esik, ha már ennyire "gólyaküldhetnéked" van!
Jó poén a gólya küldözgetés, csak én nem látom értelmét? ;) Örülök, hogy nálam jelenleg nem kopogtat, hogy küldtél egy kölköt hozzám. Nekem felesleges.
De nem válaszoltál nekem sem.
:)
Ezért kaptad a gólyát:) Tudtam, hogy ezt fogod lépni:)
:DDDDDD
ezért kapsz egy gólyát, te is:)
Na ja.:)
De ha a szomszédnak ezer tehene lenne nem lennék a szomszédja.:D
Megnyugodhat a lelkivilágod, a becstelen lépés nem hozzám tartozik.
Tudom, hogy pontosan tudod mire gondolok. Én nem te vagyok:)
Amúgy meg minek küldöznek nekem góóóóóóólyát??????????? segitsééééég!!! ki kéri, hová tudom tovább küldeni?:XD
öööö, bővebben
?
Épp a hetes hozzászólásra szerettem volna reagálni, de amit mondtam volna, hogy egyetértek plusz... azt Te elmondtad. :)
energiavámpír
belemagyarázás
Illetve én még amondó vagyok, hogy amikor szokatlan valakitől a túlzott csendes viselkedés, akkor faggatózik, és állítja, hogy rossz kedve van a másiknak. Közben meg lehet, hogy csak fáradt.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Híres magyar emberek vezetéknevei és keresztnevei - Egészítsd ki, és add meg egy újabb híres személy/személyek egyik nevét!
- A ti óvodátokban az óvónők mennyire beszélik meg veletek a gyerekek között kialakult nézeteltéréseket (lökdösődés, stb)?