Beleszerettem a legjobb barátomba?! (beszélgetés)
Beleszerettem egy lányba
Egy nagyon jó barátba
Ő az egyetlen kincsem
Rajta kívül senkim sincsen
Segítsen valaki mondjam-e el neki vagy ne? Várom a válaszokat! előre is köszönöm
ok akkor ketten senyvedjenek!
na :D
Szerintem másként néz az ember a barátlányára ill. a barátjára.
Ha valakit igazán szeretünk ki lehet a szerelmet kapcsolni, hogy ne legyen baj!
A Laci csaja meg senyvedjen meg! Ha a kedvesem nem fogadja el a barátlányokat úgy megreptetem mint a macskát szokás ha a szőnyegre csinált!
El kell fogadnia azt, hogy a csajok miatt vagyok ilyen amilyen, ill. velem "megnyeri" őket is!
Jaja, már nem is a barátom. Lett egy bnője, aki féltékeny volt rám (pedig csak 1szer látott, és Laci csak mesélt neki rólam), és emiatt Laci eldobott, megszakadt a barátság, nem akart konfliktust közte és az "asszony" között.
Na, az ilyen mégis milyen ember???
szia,
privátban küldtem el neked, ha nem baj, mert valahogy úgy éreztem, hogy mégsem kívánom "ország-világ" elé tárni, viszont örülnék, ha elmondhatnám valakinek, aki már tapasztalt ilyet.
sziasztok,
énis elolvastam a fórumot, bevallom azért, mert nagyon hasonló szituval küzködök. így hát ím lett egy új tagja a fórumnak annak ellenére, hogy úgy látom egy kicsit "meghalt". gondolom rájöttél csöpp, hogy mit is érzel, és egyedül, temérdek tanács nélkül is meg tudod már oldani a felmerülő problémákat. irigyellek.nos, nem kívánom "lenyúlni" a fórumodat:))de ha esetleg valaki benéz még ide, és érdekli az én sztorim, szívesen elmesélem, és várom a jobbnál jobb tanácsokat:)
A férfi és nő között kialakuló barátság, mindig igen vékony határvonalon mozog. Idővel ugyanis kikerülhetetlen a két nem közötti erotikus vonzás vagy taszítás.
Igen kicsi az a százalék két nem barátságában, akiknél sosem merült fel ilyen vonzódás. Nagyon ritka, amikor tényleg a két ember érdeklődik egymás iránt, és nem a férfi és a nő. Ennek vonatkozásában pedig a lelki vonzódás, és egymásra hangoltság sok esetben a szerelem, és az erotikus érdeklődés előszobája.
Mondhatni a lalki intimitás hozza a testi intimitást.
Mind a két verziót tapasztaltam.
A legelején észre se vettem, aztán barátok lettünk, és elkezdtem megszeretni...eléggé bejön, mint pasi...
Ezért örülök, hogy a másik fiú barátom abszolút nem az esetem... :DDD
Ja, és még annyi, hogy új fejezet kezdődött az életemben.
Igen, igen, új célpont... :DDD
Indítottam is egy fórumot, az adatlapomon megtaláljátok, ha érdekel vkit... :)
Lényege, hogy mit is írhatnék egy kezdeményező üzenetbe... :)))
Hátha ez a projekt nagyobb sikerrel jár... :)))
Csöpp
Sziasztok!!!
Jaja, teljesen elült az érzelmi vihar...
Rájöttem, nem érdekel, hogy nője van, csak annyiból rossz, hogy így majd kevesebbet fogunk találkozni.
Nagyon jó barátok vagyunk, és ez így elég. Mint pasi, vannak olyan hibái, amik (magamat jól ismerve) kis idő múlva iszonyatosan idegesítenének benne, ezért jobb is, hogy így alakult, és anno nem árasztottam el a bonyolult érzéseimmel.
Azért köszi a sok okos tanácsot, lehet később még hasznomra válnak, vagy hátha segítettünk vki másnak...
szia!
az a holnap nagyon elhúzódott ám:) mi újság barátfronton??
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Beleszerettem a legjobb barátomba, barátkozhatok-e vele tovább?
- Csalódtam a legjobb barátomban.... hazudik, tartozik.... mit tegyek?
- Belehabarodtam a legjobb barátomba, de ő nem viszonozza az...