Beleférne, hogy az 50 éves férjetek a 20-30 éves kolléganőjével ebédel, kávézik kettesben? (beszélgetős fórum)
Embertől függ.
Te ismered a férjedet, neked kell tudnod, hogy rámozdul-e arra a másikra, ha olyan jeleket kap.
És neked kell ismerned, vagy legalábbis ráérezned, hogy az a nő akarhat-e valami többet is a férjedtől, mint a közös kávézás.
Ha kétségeid vannak, egy alkalommal, mintha a világ legtermészetes dolga lenne, hirtelen jelenj meg, ülj oda hozzájuk, igyál meg velük te is egy kávét. Viselkedj kedvesen, mosolyogva, természetesen. Majd érzed, ha megfagy, megáll a levegő, vagy éppen örömmel fogadnak.
Az biztos, hogy felesleges féltékenykedés még a legjobb kapcsolatot is tönkre teheti.
A kollégáimmal minden ok nélkül össze tudok melegedni:D
De a férjem biztos lehet abba, hogy nem fogok elmenni senkivel;)
Egyetértek a hozzáállásotokkal. Bőven elég, ha bízol a fejedben.
Azt azért elmesélem, hogy kávézás közben tényleg könnyű összemelegedni. Ilyenkor a felek megosztják egymással az otthoni problémákat, és kölcsönös megértést kapnak. Ebből könnyen kialakulhat egy bizalmas viszony. Aztán amikor egyszer otthon sok a probléma, úgy érzik, hogy egymás karjaiban találnak vigaszt. De. Ehhez tényleg kell mindkét fél.
Én is jártam már így. Egy 30 évvel idősebb kollégával jártunk kávézni. Jól megértettük egymást, sokmindent meg tudtunk beszélni. Aztán amikor fasírtban volt a feleségével, kibökte, hogy milyen szerelmes belém, és bepróbálkpzott. Persze nemet mondtam, és felfüggesztettem a kávézásokat.
És miért olyan tuti, hogy Epresturmixot fogják megcsalni és nem fordítva fog történni?
Miért él minden fejében az, hogy ilyen csak nővel történhet?
Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb az élete azoknak, akik nem féltékenykednek.
Mindenki a saját habitusa szerint intézze.
Se én, se a férjem nem vagyunk féltékeny típusúak, azaz nálunk belefér az, ha valaki állandóan ugyan azzal az ellentétes nemhez tartozó kollégával eszik vagy kávézik.
Gondolod, hogy kávézás közben melegednek úgy össze, hogy borul a család?
Milyen bizalomról beszélsz?
Az nem bizalom, hogy állandóan lessük a másikat, hogy kivel áll szóba, kivel kávézik, kivel ebédel és kire néz rá.
Nyugalom akkor van, ha nem generálunk felesleges feszültségeket.
Mi bízunk egymásba, így az sem zavarja a férjemet, hogy nem csak együtt eszek a férfi kollégáimmal, de még együtt is utazunk, ha olyan a program;)
Kávézgatunk, kávézhatunk?
Haverja*
Akiről*
Ráugrana*
Nekem nem, sztem ő sem nézni jó szemmel, ha valami fiatal pasival ebédelgetnél.
Epresturmixost sem értem???? Férjed egy másik nővel megy kettesben fürdeni???? Téged könnyű megcsalni, mert semmi féltékenység és gyanú nincs benned.....
Hát ha nincs 80 éves kollégája, akkor mit tegyen?
Mit tudsz erről a közös ebédről és kávéról?
Egyáltalán miért tudsz te erről?
Én is szoktam a kollégákkal együtt ebédelni és kávézni, és a férjem is. Minket nem zavar.
Mi úgy vagyunk ezzel, hogy ha az a cél, hogy megcsaljuk egymást, akkor teljesen mindegy, hogy együtt esznek e vagy sem, úgy is megtörténik, és majd ráérünk akkor foglalkozni a problémákkal, ha már itt van, addig felesleges idegeskedni rajta.
Egyszer vagy rendszeresen?
Mert ha egyszer az ok,de ha rendszeresen akkor abban már van valami!
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Ha egy férfi, mivel nem oldható meg, hogy kettesben maradjatok, megcsókol úgy, hogy a felesége ugyanabban a teremben van...?
- A férjemre hajt vajon a kolléganője vagy csak barátok?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Ti eljuttok kettesben valahová a férjetekkel/párotokkal?
- Mennyi idős babát hagytatok egy napra nagyszülőknél, hogy meglógjatok kicsit kettesben a férjetekkel?