Belefáradtam, hogy jobbá váljak. Vagyok, amilyen vagyok.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem az eredetéről van szó a gyűlöletnek, hanem arról ha arra kap bíztatást, hogy azt megélje.
Szerintem csínján kell bánni azzal a tanáccsal, hogy "hallgass a szívedre".
Igen, sok vágyunkat meg kell élni, de ésszel! Mindig végig kell gondolni a kimeneteleket!
Ha nem az eszedre, hanem a szívedre hallgatsz, hogy mikor hogyan, mit cselekedjél... akkor már nem hibázhatsz, akkor már jó vagy! Csak ennyi!
Függetlenül attól, hogy utólag mások mit mondanak, te saját lelkedre hallgattál, és ez elég.
Ha jobb akarsz lenni magadnál, abban már van egy ítélet magadról. Miért akarnál jobb lenni, ha eddig nem voltál rossz?
Inkább tedd fel a kérdést minden reggel, hogy mi kellene ahhoz, hogy az életem nagyszerűbb legyen, mint tegnap? Ne keress választ, csak hagyd a kérdést "dolgozni"
😉
Miért? Miben kell javulnod?
Ez is ilyen mai baromság….
Nem törekedtem arra , hogy jobbá váljak.
De szép lassan ( nem is értem hogy?☺️) az lettem.
Legalábbis már nem vagyok olyan kis gonoszka.
Nem értem ezt a fajta törekvést.
Mitől/miért akarsz jobbá válni?
Mitől vagy rossz/rosszabb, mint az a kép ami szerint jobbá váltál?
Drogozol? Másokon átgázolsz? Bunkó vagy? vagy mi az ami nem megfelelő, hogy jobbá akarj válni? Kinél akarsz jobbá válni?
Vagy jobban akarsz csinálni valamit, mint mások? Mit?
Ha egy ember, normálisan tud viselkedni, nem bánt senkit, eltartja magát, nem másokon élősködik, akkor elég jó szerintem.
További ajánlott fórumok:
- HAngszálam 3 hónapja rekedtes, néha el-elcsukló hanggal. Valószínűleg túlterhelés miatt (edző vagyok)? Valamilyen tipp javításra?
- 18 éves lány vagyok 68 kilóról fogytam 60-ra, el szeretném érni az 52 kg-t lehetőleg 2 hét alatt, ajánlotok valamilyen tablettát?
- Hogyan lehet az, hogy teljesen mást értenek abból, amit közvetítek és teljesen másnak látnak, mint amilyen vagyok?
- Miért nem vagyok képes még 5 hónap után sem túl lépni, holott olyan ember van mellettem amilyenről minden nő álmodik?
- Bulimiás vagyok, segítségre lenne szükségem. Tudna valaki valamilyen helyet/orvost ajánlani, ami tényleg segít?
- 14 hetes kismama vagyok, a háziorvos Cefzil tablettát írt fel. Van valakinek valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?