Bekapcsoltam a gépem és az ablak a képernyő bal oldalán van, mit tegyek? (tudásbázis)
9. globus (válaszként erre: 8. - Ibolyka43)
2016. okt. 10. 09:44
8. ibolyka43
2016. okt. 10. 06:59
szervusztok
Meg tudná-e nekem valaki irni,hogyan linket késziteni egy nekem küldött pps-böl,amit emailban kaptam.
válaszotokat köszönöm
7. ca6273a8a5
2016. márc. 23. 13:41
van egy kis kocka a jobb felső sarokban, abba klikkelj bele, és akkor visszaugrik az eredeti méretre.
6. 70c6cee9f9 (válaszként erre: 5. - Adb20ce52a)
2016. márc. 9. 18:23
Szerintem pont ez, ugyanis vannak olyan régi számítógépes játékok amik ha elindulnak teljes képernyőn, majd bezárod akkor minden ablak pontosan ilyen lesz amit a posztoló leírt.
És valóban, ilyenkor az ablak sarkára kell vinni az egeret és nyomva tartva a bal egeret amikor megjelenik az átlós kétirányú nyíl, és méretezni..
5. adb20ce52a
2015. nov. 3. 09:19
Fogd meg a szélét, amikor megjelenik a kettős nyíl és húzd amekkorára akarod. :)
De egyébként nem teljesen érthető, hogy mi a gond...
4. 80ASIQ
2015. nov. 3. 09:08
Nekem Windows XP van, azt ismerem, de szerintem az újabb windowsoknál sincs másképpen. Az ablak jobb felső sarkában lévő "X"-től balra egy kis négyzetet lehet látni (vagy két, egymást fedő négyzetet). Erre kell rákettyinteni és akkor (alaposan feltételezem) teljes képernyős lesz az ablak.
3. diderke
2015. nov. 3. 06:47
Csak annyi látszik,hogy kis képernyőre tudom bezárni.
2. diderke
2015. nov. 3. 06:45
Bekapcsoltam a gépem és az ablak a képernyő bal oldalán van!Nem tudom,hogy hogyan tudnám ki nagyítani?!
1. diderke
2015. nov. 3. 06:45
Bekapcsoltam a gépem és az ablak a képernyő bal oldalán van!
További ajánlott fórumok:
- A gépemen, az internetes oldalak jobb oldalánál kb. 5 centis üres sáv van. Így az oldalakat a maradék helyre szorítja össze. Mit tegyek?
- Ha bekapcsolom a sz.gépet megjelenik a bejelenkeztető képernyő, és kiírja hogy válasszak felhasználói ikont. Hogy tudnám ezt megszüntetni?
- Oldalra fordult a képernyőm! Segítség, mit tegyek?
- Számitógépen ha játékprogramba belépek teljes képernyőben jelenik meg (nincs vezérlő címsor) csak egér működik. Mit tegyek?
- Eltünk a képernyőmön a fönti csíkból a VISSZA jel.Nem tudok visszalépni az előző oldalakra.Mit tegyek?
- Az Asus F2HF típusú laptop délelőtt még működött de most nem tudom bekapcsolni. Mit tegyek?