Bejönnek a kertünkbe és lopják a zöldséget-gyümölcsöt te mit tenéél? (tudásbázis)
Elmondható, sok helyen semmivel sem érdemes foglalkozni :( Más aratja le a munka gyümölcsét.
Az ilyen helyekről a normális embereknek el kellene költöznie, maradjon a többii és marakodjanak.
Ennyit a háztájiról... :((
1-2 erősebb ember ha meglátja a kertben, kapja el és jól el kell verni.
Akár saját kilétet elrejtve biztos, ami biztos.
Szóból úgysem fog érteni.
1-2 verés után új terepet keres, ha van még maradék esze. Bár nem venném be rá a ciánt.
Leüli és? Ezeknek nem oszt nem szoroz, hogy egy hónappal többet vagy kevesebb ülnek, nekik ez nem büntetés. Közmunka meg? Nálunk a közmunka felügyelőt nézik hülyének, illetve nem is hallgatnak rá "ha magyar vóná hallgatnánk rád, de román vagy.."
És csak simán elvenném tőlük a segélyt :)
Kaukázusi medveölő, ha már kutya.
Nekem egyik rokonom tartott ilyen kis édes kutyulit. Na az csak arra nem támadott rá, akire azt mondta a gazdi, hogy "szvoji", tehát hozzánk tartozik.
Jajj... :DDDD
Szóval a kutyus keverék, félig puli, a másik felét mi sem ismerjük... :D
:))
És a másik fele a pulinak mit csinál? Vagy az más háznál van? :)))
Hozzánk is sokszor betörtek, próbálkoztak a házba is, kertből kamrából vittek mindent amit értek ( szögesdrót kerités van hátul), pld. e télen vettem észre h ellopták a hólapátot, mondjuk ez a n. csoport viszi az üres ételhordót, mindent ami mozditható.
Mi nagyon örültünk az uj rendeletnek, hogy már nem kell annyira kimélni őket. Néhány hónapja tetten értünk egy újabb tolvajt, el is vettük a kedvét az már többet nem fog hozzánk betörni.
De ha megtámadjátok őket, azért előbb le kellene őket fényképzeni vagy kamerázni zöldségszedés vagy keritésre mászás közben, vagy azonnal a rendőrséget hivni h.e legyen bizonyitékotok ellenük, nehogy hazudozzanak, hogy rájuk
támadtatok.
nk
Aki be akar menni, annak nem akadály a magas kerítés és a szogesdrótot is konnyedén el lehet vágni.
Akkor már mozgásérzékelős kamera és ha van fogás, ami használható, akkor pedig a rendőrség.
A lehető leghamarabbi betakarítás.
Nincs kerítés? Az nagyon jó lenne és egy kutya.
Nekünk fél pulink van, nagyon jól jelez.
Amikor bejönnek hozzád , még nem tudhatod hogy szatyor barack, vagy az utolsó pénzedet fogják kiszedni belőled és ha odaadod akkor is agyonvernek
Bizony az kellene mint az USA-ban
Az én házam, az én váram, mindegy miért jön be engedélyem nélkül
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyümölcsöt / zöldséget ettél ma?
- Szüleimtől két szatyor primőr zöldséget kaptam nászajándékba. Te mit éreznél?
- Hogyan lehet elkerülni, hogy a szomszéd cica átjárjon a kertünkbe?
- Cukorbetegek, ti hogyan esztek "naponta 3-szor zöldséget, gyümölcsöt", amikor a gyümi tele van cukorral?
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- Finom zöldségételek, azoknak akik nem kifejezetten salátakedvelők