Bejelentkezési kísérlet megakadályozva - mit tegyek? (tudásbázis)
jelszót nem ütötted el ?
engem majdnem kidobott a Facebook, mert elirtam egy betűt.
És még akár ezt is:
Amúgy ha valaki tényleg nagyon meg akarja szerezni a loginodat, ahogy mondtad is hogy mennyire kitartó, akkor fog is próbálkozni még, akármit teszel. Sajnos egyeseknek csak az ilyesmi okoz örömet.
Én azt csinálnám, hogy bonyolult új jelszó; aztán a belépéshez használt eszközeimet tüzetesen átnézném vírus és kémprogram szempontjából; aztán lementeném a fontos leveleket, hogy ha fel is törnék a fiókot, legalább ne vesszen el semmi; és ha ezek után is kapnék ilyen üzeneteket, bennük lehetetlen időpontban történt kísérletekről, akkor jelenteném a google-nak. Egy ilyen értesítő levélbe egyébként azt hiszem le szokták írni a kísérletezéshez használt IP-t is, márminthogy honnan, milyen IP-ről történt a kísérlet.
Mindenesetre dögöljön meg az összes ilyen rosszindulatú emberi véglény.
Szerintem változtasd meg a jelszavadat valami jó bonyolultra.
Ami fontos még, hogy egy ilyen tájékoztató e-mail-ben található linkre ne kattints rá. Mert az is lehet, hogy csak úgy tűnik hogy a gmail küldte, de igazából valaki más, aki meg akarja szerezni a belépési adataidat a fiókba.
Ezt is érdemes lenne átolvasnod még a témában:
Mit tudnak kezdeni vele?
Tudok valamit tenni?Nagyon kitartó v kitartóak...Változtassam meg a jelszavamat?Elég ellenálló,ostromolják rendesen
kizárt..tegnap 23 után,ill ma 1.26-kor aludtam.Reggel ez az üzenet fogadott.
Mindig szabályosan kilépek minden "jelszavas" oldalról
Figyeld, nem használsz-e olyankor másik gépről valami google-hoz kapcsolódó alkalmazást.
Melóhelyen, vagy ahol korábban beléptél, vagy akartál belépni.
Youtube, gmail,drive, stb...
Bejelentkezési kísérlet megakadályozva
napi rendszerességgel kapom a google-tól,de csak az elmúlt 2 hétben.
Tudok valamit tenni?
Lányom ajánlotta,változtassam meg a jelszavamat!(5 éve használom ugyanazzal a jelszóval)
Eddig ilyen nem volt,mi ez a hirtelen érdeklődés?
"Céltábla" lettem véletlenszerűen?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne megakadályozni, hogy tönkretegyék az esküvőnket?
- Tegnap ota XP-m van, nem tudok csak ugy simán bejelentkezni, mindig a jelszóváltással sikerűl!Mit tegyek?Segitsetek
- Nem tudok bejelentkezni msn-re. Ahová az azonosítómat kellene beírni, oda nem lehet, mert nem engedi, mit tegyek?
- Ausztriában, ha fel akarok menni az orange.at-re átirányít az oldal, nem tudok bejelentkezni és megnézni mennyi az egyenlegem. Mit tegyek?
- Mit tegyek ha G-mail címem törölni szeretném, de még bejelentkezni sem enged?
- Nem tudok telóról bejelentkezni, mindig csak azt írja ki, hogy ismeretlen válasz. Mit tegyek?