Bejelentett / nem bejelentett munkaviszony (beszélgetés)
Belépsz az ügyfélkapura, bal oldalt kiválasztod-eg-az elsőt választod, egészségbiztosítás, majd köz~pen a vége felé, taj nyilvántartás, majd indítás, majd bal oldalon biztosítási jogviszony. Ott látod a bejelentéseket. 1996 tól van fent, aminek nincs vége, az a nyitott jigviszonyod, a cég neve is rajta van.
Minden jót
Csak azért gondolom, hogy ezt kellene, mert pl. nálunk ugye megírják a szerződést, aláírja 2 ember, akikre sokszor várni kel, stb., majd ezután adják oda a munkavállalónak.
De ha csak 1 hónap múlva kapjuk meg a szerződést, akkor is be vagyunk jelentve, illetve van már jogosultságunk, asztalunk, gépünk az első napon, csak szerződés nincs még nálunk.
Mit mondott, mikor kapod meg a szerződést?
Én se kaptam az első napon, de ez nem jelentette azt, hogy nem voltam bejelentve.
További ajánlott fórumok:
- Nem bejelentett munkaviszony?
- Pénteken mondták, hogy a 4 órában bejelentett munka nem ér semmit. Már, ami a munkaviszonyt illeti. Ez igaz?
- 6 év bejelentett munkaviszony után mennyi munkanélküli jár? Minimálbérrel voltam bejelentve.
- Tudja valaki, hogy ha babát szeretnék és 1 éve nincs bejelentett munkahelyem, viszont már van közel 10 év munkaviszonyom, jár nekem GYED?
- 4, vagy 6 órás bejelentett munkaviszony mellett nem kell fizetnem a vállalkozói járulékokat?
- Tényleg megszűnt a bejelentett 4 órás munkaviszony?