Behívott egy fejvadász cég interjúra. Mire számíthatok? (beszélgetés)
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire kapós leszek munkaügyben. Eleve a fejvadász is mehógkeresett, helyben is kapnék munkát 10 percre a házunktól, és még holnap is megyek interjúra.
Mivel még az elöző cég nem küldte el a papírjaimat, meg vagyok lőve, így mindehol csak február 1-et jelöltem meg kezdésnek.
Szerintem a heybelit fogom választani, de nem akarok abba a hibába esni mint nyáron, hogy kaptam egy ajánlatot és hátradőltem. majd folyt köv :-)
Nem valószínű, hogy számíthatsz mindenféle nyúzásokra és órákig tartó teszelésekre. Feltehetően a szakmai tapasztalataidra lesznek igazán kíváncsiak.
A magam részéről fel nem foghatom, miért vonnak be fejvadászt. Hacsak nem valami übertitkos a projekt, hogy teljesen át fognak világítani ;)
Voltam már olyan fejvadászos interjún, ahol rövid, általános beszélgetésen kívül nem volt semmi, meg olyanon is, ahol még a folyosón elkaptak, leültettek szakmai tesztet írni, aztán bent folytattuk a beszélgetést magyarul (meg minimálisan angolul)
Függ az állásajánlattól is, sok mindentől...
fejedet szedik
:)
gondolom semmi extra nem lesz mint egy sima céges állásinterjúnál.
További ajánlott fórumok:
- Császármetszéses szülés után, mire számíthatok?
- Rendszeresen kiderül, hogy nem számíthatok a páromra
- Szerintetek milyen ítéletre számíthatok, segítsetek légyszi
- Barátnőmet megütötte a férje, miközben babát vár. Mire számíthat a férj?
- Felvilágosítást szeretnék rokkantnyugdíj ügyben. Mire számíthatok, ha nem következik be állapotromlás fél év múlva?
- Pénzváltó/zálogházba jelentkeztem, s holnapra hívtak interjúra, milyen kérdésekre számíthatok?