Behálózták a fiamat (beszélgetés)
Lehet hogy az a lány valamit mégis csak nagyon tud és megérdemli azokat a "csillagokat" :D
Ne szólj bele, 30 évesek atyaúristen, felnőtt emberek, majd tudják a "dolgukat".
Nekem van közeli ismerősöm 40 felett, akinek anyukája mindig beleszólt mindenbe, lett 3 ex-feleség, 4 gyerek, 4 nőtől, de csak 1 ex-feleségtől... mindig a nők a carok és a q.rvák, bezzeg szegény pici fia
Két anyuka találkozik.
- A te lányodnak milyen a férje?
- Ó, csodálatos vejem van.
- Minden reggel ágyba viszi a kávét a lányomnak.
- És a te fiad??
- Ne is mondd!
- Minden reggel az ágyba kell vinnie a kávét a feleségének.
Az én fiam is közelít a 30-hoz, de soha eszembe nem jutott, hogy bármelyik barátnőjére mondjak rosszat, vagy fel akarjam világosítani, hogy szerintem nem szereti annyira a lány, mint ő a lányt vagy, hogy ne költsön rá.
Ez nem a szülők dolga! Lehet, hogy pont ezzel teszed tönkre a fiadat. Lehet, hogy pont ezért szomorú?
Persze, vannak esetek, amikor "bele kell" szólni, de azok sokkal súlyosabb események, ahogy már többen is említettek példákat (ház átíratás, nagy összegű kölcsön, stb.), de amiket te írsz, azok nem ebbe a kategóriába tartoznak.
Ha a fiad úgy érzi, hogy le kell hoznia a csillagokat ennek a nőnek, akkor valószínű, hogy úgy is van:D
Ha meg még is tévedett (ez majd kiderül), akkor majd legközelebb jobban figyel.
De ezt miből gondolod?
Mit tesz az a lány? És mit tesz a fiad?
Miért gondolod, hogy egyoldalú a kapcsolat?
Nem csak túlgondolod?
Hát ja, talán.
Gyerekem a fiától van, alkesz meg (még) asszem nem vagyok;)
jajj már! nem megvédeni kell a fia nőjét, hanem tippet adni a savazásra!!
Nem tudsz te semmit se! morr
Én futva menekültem az egyik anyosjelölt elől. Ilyen volt mint te. Állandóan savazott..
Aktívan mérgezte a kapcsolatunkat. Tényleg jobb ha hagyod...
A mostani kapcsolatban ia én voltam a szarszemétláda(nem az anyukája gondolta így)... Végül kiderült, hogy waaaa nem akarok rosszat. De már beleláttak mindent. Curva vagyok pénzéhes. Kihasználom stb.. Pedig nem... Szerencsére páromnak több esze volt ennél.
Így működik a világ..bele kell mindannyiunknak futni legalább egy marhanagy pofonba, hogy olyan bölcsek legyünk mint te.
Amúgy voltál ennyire szerelmes? mert ha emléxel még, akkor lazíts..
Hagyd békén őket, az evolúció jól rakta össze az embert.. benne van az őrült szerelemből, a féltékenységből, és egyéb lelki apróságokból, ami kell az emberiség fennmaradásához..
..most épp az evolúció működését látod.(a csalódás is benne van grátiszként)
További ajánlott fórumok:
- Fogadjam haza külföldről fiamat?
- Hogy szoktassam le 16 hónapos fiamat a ciciről?
- Az óvónők állandóan kifaggatják a fiamat a családi életünkről
- Nem tudom már eltartani a felnőtt fiamat! Mit tegyek? Ki mégsem lökhetem!
- Hogyan szoktassam le 2 éves fiamat a szopizásról?
- Erőszakos gyerek veri a fiamat az oviban - hogy kezeljem?