Beépített szekrény "díszítés" (beszélgetés)
9. Ildikó24 (válaszként erre: 8. - Giga455)
2011. júl. 21. 21:28
köszönöm szépen! :)
8. giga455 (válaszként erre: 7. - Ildikó24)
2011. júl. 21. 19:15
netről bármilyen mintát le tudsz szedni :)
Jó kreatívkodást hozzá :)
7. Ildikó24 (válaszként erre: 5. - Giga455)
2011. júl. 21. 15:13
Ketten lakunk a párommal, csak magunk miatt akarom díszíteni. A fürdőben a fehér csempéket én is matricákkal dobtam fel, az jól néz ki.
6. Ildikó24
2011. júl. 21. 15:12
Nagyon ügyesek vagytok, nekem ilyenek nem is jutottak eszembe! Én függönyre gondoltam, de aztán letettem róla, mert annyira nem találtam szépnek! De ezek nagyon jó ötletek.
5. giga455
2011. júl. 21. 15:12
ha sima a felülete csinálhattok rá üvegmatricából különböző dolgokat, attól függően, hogy magatoknak vagy gyerekeknek akarjátok díszíteni inkább. Ez leszedhető ha megunjátok.
Én a Wc csempét díszítettem akrillal. Virágos mintát festettem rá bronz és kék színnel. Ez maradandóbb.
A harmadik megoldás: lehet kapni újabban falra ragasztható matricákat, mindenféle mintával. Én a mi beépített szekrényünk oldalára pl. mérőszalagos-állatos mintát ragasztottam fel hogy a kisfiam növekedését tudjuk jegyzetelni :) kb. 500 Ft volt egy kínaiban :)
4. kisj
2011. júl. 21. 15:08
Esetleg tükörlapokat lehet rá ragasztani valami jópofa, ízléses keretezéssel. (világosabbá és optikailag nagyobbá teszi a teret)
3. //Cicus//
2011. júl. 21. 15:08
Ikeában kapható öntapadós falmatrica? Hasonló, mint az előbbi tapétás ötlet. Csak ennek az az előnye, hogy ha valakinek nincs kézügyessége, akkor nem kell a kivágással bajlódni :)
2. enna92
2011. júl. 21. 15:02
öntapadós tapétából valami jó kis motívumokat kivágni és ráragasztani?? :)
1. Ildikó24
2011. júl. 21. 14:57
Sziasztok! Szolgálati lakásba költöztünk és van egy nagy beépített szekrény a plafontól a padlóig. A legfelső rész az csak egy deszka, kb 30 centi részen, alatta van három ajtós polcos rész, legalul pedig 3 ajtós vállfás rész (ezek az ajtók másfélszer akkorák, mint a polcos részen). Nekem nem tetszik, és olyan ötleteket várok, amikkel fel lehet dobni kicsit a látványt. Előre is köszönöm a segítségeket!
További ajánlott fórumok:
- Begurult a szombati antibébi tablettám a beépített szekrény alá
- Egyedi játszóház telek beépítettsége miatti lebontása
- Miért vizesedik a konyhában a beépített szekrény belseje?
- Mennyire könnyű megszokni a köldöksérv műtét során beépített hashálót?
- Ajtócsengő beépített kamerával
- Kikkel érdemes beépített szekrényt készíttetni?