Barátnőm 20 hetes terhes, vasárnap óta nem érzi, hogy mozogna a pici. Most mi van? (beszélgetés)
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Hát aggódtunk rendesen, a védőnő lecseszte, hogy miért nem szólt hamarabb, a doki meg azt mondta, hogy nem kell megijedni! Most akkor? :)
Ja meg már mocorgott is. Az lehetett a probléma, hogy sokat mászkált a barátnőm, nem volt soha nyugalmi állapotban, mert csak akkor kezdett rá, amikor pihizett.
Én húsz hetesen voltam benne biztos, hogy az a kígyó mozgás amit érzek, az a gyerekem. Nekem addig mindenki pillangó-mozgás szerűről beszélt. Nekem kígyó jutott :-D.
Én is volt, hogy nem éreztem, de max. másnap mentem is dokihoz (de volt hogy már délután mentem, hogy reggel óta nem érzem).
Első babánál kb.19 hetesen kezdi érezni a kismama a magzat mozgását, de utána folyamatosan.
Én elmennék orvoshoz, hogy biztos legyek. a születendő gyermekem mindennél fontosabb, még a találgatásoknál is.
Ilyennel hogy lehet várni vasárnap óta???
Jesszus...
Mindenképpen doki, ha másért nem is, de legalább megnyugtasson, hogy odabent minden rendben van!
Én sem éreztem még 16 hetesen a baba mozgását. Mondtam is a nőgyógyászomnak, azt mondta nem baj, majd megérzem.
De amikor már tényleg érezhető volt, akkor minden nap volt valamennyi mozgása. Ha nem voltam biztos benne, hasra feküdtem: na ez egyáltalán nem tetszett a babókának. Jelezte is azonnal, hogy másszak le róla :DD
Érdemes megnézetni, az a biztos!!!!!
Én nagyon korán éreztem a mocorgást, de figyelni kellett, és voltak napok mikor nem éreztem de ez nem jelenti azt hogy nem mozog, csak ahogy többen is írták, még pici és van helye. Ráadásul ha jön-megy egész nap a barátnőd, akkor sem mindig érezni, mert ha épp úgy fekszik akkor hiába rugdos a kis rövidke lábaival. Már írta valaki a hasra fekvést, ezt én is csináltam mikor nem éreztem a babát! De 4 nap elég sok, én mindenképp elmennék dokihoz!
Szorítok, majd írj hogy mi volt!
Hat en nem ereztem es ismerek par embert akik nem.
Nekem azt mondta a szuleszno, amikor terhes voltam, hogy a 20 hetig kell erezni a bat megmozdulni es utan meg lehetnek napok, amikor nem erzni mindigg, mert meg kicsik es van helyuk.
Te szerencses voltal hogy mindharom esetben naponta erezted oket a 16 hettol.
miért vártatok idáig?????
reméljük nincs semmi gond, de ezt sokkal komolyabban kell venni. 4 nap az már sok idő...
de egyáltalán semmit nem érzett vasárnap óta?
Ez hulyeseg. Valaki meg nem is erzi a babat 16 hetesen.
De menjetek el orvoshoz az a biztos.
ne szórakozz, 16.héttől minimum naponta kell érezni.
Irány a kórház, vagy ha nincs kocsi, akkor a körzetihez ha lemegy, akkor szívhangot tudnak nézni.
hát szerintem már el kellett volna menni dokihoz! :S:S:S
ennyi idősen ha hasra tud feküdni (ez nem árt a babának egyébként) akkor ahogy hozzányomódik a baba jobban lehet érezni a mozgást. Remélem nincs semmi baj!!
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Mi a véleményetek vasárnapi boltzárról?
- Szerintetek valószínű, h terhes a barátnőm? Ezek akkor most előjelek vagy mi lehet?
- Bár megjött a múlt vasárnap, szeretnék terhességi tesztet csinálni. Hanyadik napján teszteljek a ciklusnak?
- A barátnőm 18 hetes terhes és hármasikrei lesznek, de lehet, hogy egy vagy két magzat elhalt! Mire számíthat?
- 8 hónapos terhes barátnőmnél övsömört diagnosztizáltak :(