Barátnő mellett minek másik nő? (beszélgetés)
Meg hatsom lofaszt a valasz.
Beszelgethetunk, de soha nem koltoznek miatta.
Vagy nincs egy fix.
Kalandozok, mint tettek 4 evig, amig valaki volt. Most megint szabad vagyok.
A férjem is mindig akkor kalandozott, amikor nagyon aktív időszakunkat éltük.
Most bezzeg csak egy kicsit menne... de bacik menni, rajtam lóg egyfolytában, pedig fizikailag nem igazán vagyok topon.
Fene se érti ezt 🤷♀️
Akinek nem elég a partnere, annak valami hiányzik.
Csak az is megeshet, hogy a tiltott gyümölcs íze, a hódítás diadala hiányzik neki.
Kivéve, ha csak egy jót akar szexelni anélkül, hogy 3 napig zsibbadjon a farka.
Ismerek olyan férfit, aki simán eljárt a felesége mellől mással, pedig saját bevallása szerint soha senkivel nem volt olyan jó a szex, szóval ez még édeskevés...
Mert baratok vagyok. Foleg, ha barati kor, nem onnan halasznak, de nem tudhatod.
Mikor en lebuktam, hogy csaltam, mindenki meg volt rokonyodve, mert "álompár voltunk".
Én elhiszem. De nekem eddig soha senki nem ajánlotta fel, hogy fekudjunk le, úgy, hogy az illetőnek volt barátnője.
Tegyük fel belemennék. Nyilván nem hülye elmondani a csajnak, de utána hogy tud mégis a csaj szemébe nézni?
További ajánlott fórumok:
- Mi az oka annak, hogy egy férfi a barátnője mellett más nőknél kezdeményez?
- Pasik, van olyan sms, aminek örülnétek ha a barátnőtök írna nektek?
- Szerintetek lehet egy férfi szerelmes egy másik nőbe a felesége mellett, úgy hogy az nem vezet váláshoz végül?
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?
- Hogyan csillapítjátok a másik hiányát, ha nincs mellettetek?
- A barátnőm ma mutatta a korpatablettát, és elgondolkoztam rajta hogy nekem is el kellene kezdenem szedni, persze mellette ennék.Hatásos?