Baleset utáni bőrelszíneződés... (beszélgetés)
de kemény én ilyet még nem hallottam :)
furfangos megoldás,de ha egyszer használ akkor az tuti,jobb mint egy műtét!!/ami vagy sikerül,vagy nem :S/
Én a karikáimat tüntetem így el:D
Napon csak napszemüvegben vagyok, így a szemem alatt nem barnul le az arcom, azaz szinte nem is látszik nyáron, hogy karikás a szemem.
sziasztok,a legutóbbi kiirásom óta drasztikus változás történt,annyira szenvedtem a testemen lévő folt miatt,hogy jött 1 ötlet:elmentem szolizni,a sötét foltot lekentem 50es fényvédővel és a bőröm gyönyörűen hozzábarnult,aki nem tudja hogy ott van,annak igy már fel se tűnik.
mindenesetre ez nem a végleges megoldás,tervezek egy tetoválást ősszel a hegfoltra,de a nyarat nem bírtam volna elviselni úgy.Nem mondom hogy kövessétek a példámat ,de gondoltam leirom,hátha ideiglenes segitséget nyújthatok azoknak akik ilyen problémás bőrrel küszködnek...
A térdem nekem is elég látványos, mert csak rövid szoknyát hordok, illetve a karomon ezért zavar a sok injekció miatti elszíneződés, bár azok így 2 év után már egész jól néznek ki:D
Ami a leges legjobban zavar az a szám fölötti barna foltok, ami herpesz miatt lett. Múlt évben 2x volt herpeszem a szám és az orrom között, mert elég stresszes voltam, nem tudom, hogy elmúlik e valamikor...
Szerintem nem segít semmi, majd néhány év és halványodik, de van ami sosem tűnik el.
Nekem szintén kerékpáros eséstől nem csak ott maradt barnás foltom, ahol a bőröm lehorzsolódott, hanem ott is, ahol csak kék lettem. És nem elég, hogy elestem és összetörtem az egyik térdemet, de másnap megcsináltam a másikkal is, így olyan a térdem, mint a gyerekeknek:D
Semmi nem használ és úgy tudom, hogy ez a cukor problémák mellett még hosszabb ideig megmarad...
Én pont ezért igyekszem nagyon vigyázni magamra, mert a kiütések is így gyógyulnak rajtam, pedig nem vakarom el, sőt! van olyan injekció helyem is, ami megkékült és azóta foltos a bőröm.
Ez van....
Hát pont ezért
Azt írja ütéstől sérült a bőre, nem alapból "csúnya".
Nem is értem miért ajánlottak neki bőrfiatalító kezelést.
A fekete nadálytő dobozára"A krém véraláfutások, vérömlenyek felszívódásának elősegítésére, csonttörések utáni kezelések kiegészítéseként ajánljuk,bőrápolási céllal.A és E vitamint tartalmaz"
Én ránduláskor használtam,nagyon jó volt,de bőrt nem szépített.
Szerintem az idő megoldja .
sziasztok,lenne nekem egy nagy problémám,nemrég-kb 1 hónapja-estem egy nagyot biciklivel és megsérült a bőröm egy oyan helyen ahol amugy is vékony....sajna ott lett egy elég nagy folt,ami teljes elüt a bőröm szinétöl,barnás-vöröses,de már inkább barna.VMicskét halványult,de tudom az én bőröm milyen,a mélyebb sérülések rajtam mind elszineződve vagy folttal gyógyulnak igy nagyon kell vigyáznom az ilyen sérülésekkel....
tudtok ajánlani nekem valami olyan kozmetikai kezelést,ami segíthet rajtam?
egy orvos nekem a biolifting kezelést javasolta,az állitolag olyan,hogy kül akupunktúrás pontokba beszúr a problémás helyen,utána olvastam,de azt irják,az inkább bőrfiatalito kezelés szóval nem tudom....vettem egy szérumot is ami halványito és 20 ezer ftba kerül egy kis üveggel,semmit nem segített,pedig többen is ajánlották,állitolag már gyógyulás után az első hetekben kellett volna vmicske javulásnak látszania....köszönöm előre is a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok Stohl András balesetéhez?
- Szerinted miért egyre több a motoros balesetek száma?
- Hiszel abban, hogy ha valakit baleset ér, az egy jel, hogy "rossz úton jár"?
- A elszálló árakra még betegség, baleset, háztartási gép...
- Idét Lenke esetei - avagy konyhai balesetek
- Aki lakás, élet, baleseti vagy bármilyen más biztosítást kötne....