Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Baleset utáni bőrelszíneződés... fórum

Baleset utáni bőrelszíneződés... (beszélgetés)

16. Miss Angel (válaszként erre: 15. - Channa*)
2019. jún. 15. 11:38

de kemény én ilyet még nem hallottam :)

furfangos megoldás,de ha egyszer használ akkor az tuti,jobb mint egy műtét!!/ami vagy sikerül,vagy nem :S/

15. Channa* (válaszként erre: 14. - Miss Angel)
2019. máj. 14. 19:30

Én a karikáimat tüntetem így el:D

Napon csak napszemüvegben vagyok, így a szemem alatt nem barnul le az arcom, azaz szinte nem is látszik nyáron, hogy karikás a szemem.

2019. máj. 14. 17:43

sziasztok,a legutóbbi kiirásom óta drasztikus változás történt,annyira szenvedtem a testemen lévő folt miatt,hogy jött 1 ötlet:elmentem szolizni,a sötét foltot lekentem 50es fényvédővel és a bőröm gyönyörűen hozzábarnult,aki nem tudja hogy ott van,annak igy már fel se tűnik.

mindenesetre ez nem a végleges megoldás,tervezek egy tetoválást ősszel a hegfoltra,de a nyarat nem bírtam volna elviselni úgy.Nem mondom hogy kövessétek a példámat ,de gondoltam leirom,hátha ideiglenes segitséget nyújthatok azoknak akik ilyen problémás bőrrel küszködnek...

13. Channa* (válaszként erre: 11. - Miss Angel)
2019. ápr. 2. 19:05

A térdem nekem is elég látványos, mert csak rövid szoknyát hordok, illetve a karomon ezért zavar a sok injekció miatti elszíneződés, bár azok így 2 év után már egész jól néznek ki:D

Ami a leges legjobban zavar az a szám fölötti barna foltok, ami herpesz miatt lett. Múlt évben 2x volt herpeszem a szám és az orrom között, mert elég stresszes voltam, nem tudom, hogy elmúlik e valamikor...

12. Miss Angel (válaszként erre: 8. - Whiteswan)
2019. ápr. 2. 13:55
sajnos rajtam a sziliongélek nem segítenek,használtam már.Mepiorm tapaszom maradt még itthon,ami szilikonos tapasz,azt próbálhatom esetleg.Eddig arról sincs pozitiv tapasztalatom,bár negativ sem,a melleim alatti hegekre semmit nem használt,ugyanolyanok maradtak.
11. Miss Angel (válaszként erre: 10. - Channa*)
2019. ápr. 2. 13:52
sajnos erre készülök,hogy nem fog elmúlni,bár nekem nincs cukorproblémám.Sokan csak lesnek mikor mondom,hogy rajtam szinte minden elszineződve vagy barnásan gyógyul.Sajna megtanultam én is vigyázni magamra.Csak annyi a baj ezzel,nem az hogy türelmetlen vagyok,hanem hogy létható helyen van és nyáron piszkosul fog zavarni.A rátetoválás még az egyetlen megoldás,ha más nem lesz,van már balesetből származó elsimult hegemen tetkó,amirol nem is látszik hogy hegre készült.De minimum fél év,mire rá lehet varratni....nem tudom,de ez a bőrtipus egy átok,én annak élem meg,és sztem ritka is.Vagy legalábbis ritkán hallok ilyet,akinek ilyen a bőre...
2019. ápr. 1. 20:19

Szerintem nem segít semmi, majd néhány év és halványodik, de van ami sosem tűnik el.

Nekem szintén kerékpáros eséstől nem csak ott maradt barnás foltom, ahol a bőröm lehorzsolódott, hanem ott is, ahol csak kék lettem. És nem elég, hogy elestem és összetörtem az egyik térdemet, de másnap megcsináltam a másikkal is, így olyan a térdem, mint a gyerekeknek:D

Semmi nem használ és úgy tudom, hogy ez a cukor problémák mellett még hosszabb ideig megmarad...

Én pont ezért igyekszem nagyon vigyázni magamra, mert a kiütések is így gyógyulnak rajtam, pedig nem vakarom el, sőt! van olyan injekció helyem is, ami megkékült és azóta foltos a bőröm.

Ez van....

9. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Miss Angel)
2019. ápr. 1. 16:10
1 hónap még semmi, tessen nyugodtan várni. De a feketenadálytő krém lehet addig is a legjobb választás.
8. whiteswan (válaszként erre: 1. - Miss Angel)
2019. ápr. 1. 15:28
Szia! Szerintem ez a normális gyógyulási folyamat része. Esetleg próbáld meg a Contractubex gélt. Ez legalább megfizethető áron van, bármelyik gyógyszertárban kapható. Én a műtéti hegeimre használtam pár hónapig és nagyon szépen gyógyultak tőle, egészen elhalványultak. Ma már szinte nem is látszanak. :)
2019. ápr. 1. 15:01
ja még azt felejtettem leírni,hogy mezoterápiás kezelést emlitettek még,ami jó az ilyen elszineződésekre,ami során szintén tűvel juttatják be a hatóanyagokat a bőrbe,bár tapasztalatom nincs róla,nekem sosem volt.
6. Miss Angel (válaszként erre: 5. - Andi6020)
2019. ápr. 1. 14:42
csak ez már sérülés utáni hegesedésnek nevezhető,mivel begyógyult.és nem lilás vöröses,mert az persze hogy elmúlik,hanem barna,olyan mintha hiperpigmentált lenne az a rész.
5. andi6020 (válaszként erre: 4. - Bozsu55)
2019. ápr. 1. 14:14

Hát pont ezért

Azt írja ütéstől sérült a bőre, nem alapból "csúnya".

Nem is értem miért ajánlottak neki bőrfiatalító kezelést.

4. bozsu55 (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2019. ápr. 1. 13:39

A fekete nadálytő dobozára"A krém véraláfutások, vérömlenyek felszívódásának elősegítésére, csonttörések utáni kezelések kiegészítéseként ajánljuk,bőrápolási céllal.A és E vitamint tartalmaz"

Én ránduláskor használtam,nagyon jó volt,de bőrt nem szépített.

Szerintem az idő megoldja .

3. Miss Angel (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2019. ápr. 1. 12:59
szia,nem. eddig körömvirág volt,ez a szérum,meg persze orrba szájba kentem ezek előtt curiosa és hansaplast géllel,mig be nem gyógyult....
2019. ápr. 1. 12:54
Fekete nadálytő kémmel nem próbáltad kenni?
2019. ápr. 1. 12:38

sziasztok,lenne nekem egy nagy problémám,nemrég-kb 1 hónapja-estem egy nagyot biciklivel és megsérült a bőröm egy oyan helyen ahol amugy is vékony....sajna ott lett egy elég nagy folt,ami teljes elüt a bőröm szinétöl,barnás-vöröses,de már inkább barna.VMicskét halványult,de tudom az én bőröm milyen,a mélyebb sérülések rajtam mind elszineződve vagy folttal gyógyulnak igy nagyon kell vigyáznom az ilyen sérülésekkel....

tudtok ajánlani nekem valami olyan kozmetikai kezelést,ami segíthet rajtam?

egy orvos nekem a biolifting kezelést javasolta,az állitolag olyan,hogy kül akupunktúrás pontokba beszúr a problémás helyen,utána olvastam,de azt irják,az inkább bőrfiatalito kezelés szóval nem tudom....vettem egy szérumot is ami halványito és 20 ezer ftba kerül egy kis üveggel,semmit nem segített,pedig többen is ajánlották,állitolag már gyógyulás után az első hetekben kellett volna vmicske javulásnak látszania....köszönöm előre is a válaszokat.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook