Balek vagyok (beszélgetés)
nem, tényleg, haladó fokozat és óvatos. Mondta is az előadó nekem, hogy "Ön nagyon spekulál valamiben" Mondom, ez nem spekuláció, hanem tájékozódás és számolás.
Akkor ti már nem kezdő balekok vagytok!
Másik eset: 150 %-os egészségmegőrző felvilágosítás, exluzív helyen, elegáns előadóval, jó tanácsokkal. Tudjátok, ahol a nyereményed 200 ezernél kezdődik, de elmehet 1 millióig is! Én 600 ezret nyertem, és nem kellett!!!
Valami szerkentyűvel kimutattak olyan értékeket nálam, hogy túl lenne a családom a temetésemen! Aztán, 168/68 paramétereimmel túlsúlyom van, petefészekcisztámat (nőgyógyilag csak a kijáratom van meg) kezeltetni kell! Azóta ismét vannak kedves invitálások, de nem tudnak rávenni
A lábáztató ma már nevetséges. Minden marketing fogásnál van kezdő és haladó. Egy nagyon biztos, nagyon új szűrővizsgálat (6500.-Ft)mutatott ki a szervezetünkben (férjemnél is) különböző kórságot,beutalók lettek javasolva, amellyel a háziorvosnál kellett jelentkeznünk. Ő azt mondta, hogyha kiadja a jelzett helyekre nekünk a beutalót, az Ő szakértelmét kérdőjelezik meg.
Ejj...így maradtál le az Igaziról is! :)
Ha meghallom a telefonban, hogy szeretnének meghívni egy vacsorára, máris lecsapom a kagylót :)
Ez a méregtelenítő lábáztató kád jut eszembe erről.
[link]
épp ezért neveztem magam baleknek! Az egészségmegőrző programokat is hanyagolom, mert termékbemutató a vége! Az zavar benne, hogy alattomos módszerrel hívnak meg, s végül üzleti ajánlatokkal ostromolnak erőszakosan.
én komolyan gondoltam.miért ide írsz?itt senki nem tud segíteni.Állj a sarkadra és beszélj velük!
Anyukám más termékkel járt már így és megtette ezt.Sógoromékat átverték a neten,de megírták a fickónak,h ha nem utalja vissza a pénz,megteszik a kellő lépéseket.Hatott.
Eldöntheted,h ide írogatsz és keseregsz magadban,van teszel valamit az ügy érdekében
Nagy ügy, anyóséknak dupla fenekű dögnehéz edényeket adtak el közel aranyárban.:S
Egyébként miért is kellene egy csalót vagy csalásban részt vevőt támogatni?
Nem. Mi előbb gondolkodunk, kérdezünk, aztán vásárolunk. ;-)
Mindenki olyan marketinget használ amire futja. Van aki a minőséget, van aki a szegény bácsit. Utóbbi félig már a koldulás kategória.
Mostanában már egyre kevesebben, mert hála a médiának, az emberek óvatosan vásárolnak alkalmi árusoktól.
nahát, nem lettem vidámabb a hozzászólásoktól! talán senki nem járt még így?
Balek vagy.
A lámpát dobd ki.
Vagy add el.
Szerintem elemes.
Ez jó hír, hiszen lehet másra is használni... ;)
fenyegesd meg őket,h megteszed a kellő lépéseket,ha nem fizetik vissza a pénzedet.
Kettőhússzal működik? Mert akkor komoly érintésvédelmi vonatkozásai is lehetnek a dolognak. Akkor tényleg el kell ásni.
Pontosítok: után gyártott, bóvli termék, nem használ semmit! Azért vagyok balek, mert becsaphattak. Utólag informálódtam, amikor már rájöttem, hogy nincs hiteles termékazonosító, garancia, engedélyszám, adószám,stb. Csak e-mail cím, s még én kaptam hideg-zuhanyt, hogy embertelen vagyok, mert nem támogatom munkájában azt a szegény bácsit, aki ezt rendelésre "összetákolja". Na ennyi dióhéjban történetem.
A színes hegyi kristály lelket gyógyító ereje a szépségében rejlik. Ezt bárki megértheti, csak meg kell magyarázni nekik.
Vedd ki azt a szép lámpát a fiókból, nem ártott az senkinek. Került amibe került, gondolom olvasni lehet mellette, biztos nagyon szép is.
Akkor a parkban! Még jobb...
Egyénként meg is érdemled, ha ennyi eszed van. :P
Ez nem balekság,hanem egy újabb idióta "fórumság"!
Most komolyan,ha megvetted,akkor mi a fenéért nem használod?Ki nem szarja le,hogy ki mit szól?
Főleg ha panelban lakik. :)
Ásd el a kertben, az éj leple alatt!
További ajánlott fórumok: