Bal oldali ovuláció (beszélgetés)
Sziasztok,valaki tud valami jó tippet menstruáció meghozatalra? 5-6 nap múlva kéne hogy jöjjön de ezek után nem számítok semmi jóra :(
Ezek mellett várom a dokikat,mert néha érzek fura mozgásokat,de közben meg nem lehet biológiailag :(
Sziasztok,köszönöm mindenki válaszát
Holnap lett volna eredmény,de ma a dokim felhívott hogy gyorsan jöjjek be,közölte hogy magas a cukrom :(
Mivel ő ennél többet nem tud mondani egy endokrinológushoz megyek tovább pénteken. Véleményem alapján a ciklusom felborulásáért ez felelhet
Ó nagyon sajnálom :(
Igazán nincs mit,sajnos nem nagyon értek a témához,tudod az én koromban még nem igazán ismertük ezen fogalmakat,de azt azért tudom,hogy mindkét petefészek képes ovulációra!
Sok sikert a várt a babához :)
Köszönöm szépen🙏🏻
Teljesen igazad van,a múlt hónapban a jobb oldalt volt,most azért van balról akkor
Köszönöm mindig a válaszod
Köszönöm szépen,szívem szerint mennék,de a megyét körbe telefonáltam és március 3 a leghamarabbi időpont :(
Köszönöm a választ🙏🏻
Miért ne lehetne? Alapvetően egyik hónapban az egyikben érik meg,
Következőben meg a másikban. Miből gondoltad hogy csak a jobb? Akkor eleve minden lenne kettő? A mell fajdalom inkább pre mens tünet. Ovi után van az emelkedett progeszteron szint miatt.
Holnap már hétfő,menj el nőgyógyászhoz!
Én 50 évesen sem tudom megmondani neked,három gyermek után,hogy mi bajod lehet!
Tegnap is leírtuk már többen,akár húgyúti fertőzés is lehet.........
Bizonyára lehet bármelyik oldalról is ovulálni.........
További ajánlott fórumok:
- PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok!
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Használta már valaki az ovulációs tesztet jóstesztnek? Mik a tapasztalatok?
- Létezik az, hogy az ovulációs teszt egyik nap erős két csíkos, másnap meg szinte nem is látható a teszt csík?
- Nem értem! Ovulációs kalkulátor működése? Bővebben lent.
- Neked milyen tüneteid vannak ovulációkor?