Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Bajor krumpli leves recept

Bajor krumpli leves recept

Elkészítési idő 30 perc

A Bajor krumpli leves hozzávalói:
1 póréhagyma
8 dkg vaj
2 ger. fokhagyma
40 dkg krumpli
3-4 sárgarépa
fél zellergumó
1 babérlevél
1 pohár tejszín (ízlés szerinti mennyiség)
3 pár virsli
fehér törött bors,
pici só
kevés reszelt szerecsendió
2 ek. krumpli püré pehely (elhagyható)


A Bajor krumpli leves elkészítési módja:
A zöldségeket egyforma nagyságúra aprítom, a vajon megpárolom,majd amikor majdnem puha, beleteszem a krumplit is.Az egészet puhára főzöm, elkeverem a tejszínt a krumpli püré pehellyel vagy liszttel.A legvégén belefőzöm a karikára vágott virslit.

Könnyű, tejszínes leves, gyorsan kész van.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A bajor krumpli leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook