Baj van azzal aki évekig nem találja a másik felét? (beszélgetős fórum)
Aki magányos egyedül az nem oké?
Nem mondták még neked, hogy társas lények vagyunk? Egyáltalán nem kell senkinek jól éreznie magát egyedül, és butasagnak is tartom akik ezt kántálják...
Miért kell azt mondani egyedülálló embereknek, hogy már pedig kötelező lenne jól érezned magad egyedül, különben a fejedben valami nem oké?
Nem, nem kell egyedül jól érezned magad, hogy normális legyél! Mert egy természetes ösztön, hogy társra vágyunk, enélkül már kihaltunk volna. A világ egyik legtermészetesebb érzésére mondod, hogy nem normális dolog.
Köszönöm ❤️ én nem értem ezt miért kell..
Kicsit úgy latom, hogy ezt egy ember leírta más meg csak követte, úgyhogy leírták mégegyszer... De persze én is társra gondolok...
Jaj, dehogynem! Feltűnt, és tudom is, hogy mire használják a „másik felem” kifejezést.
Ez részemről nem magyarázkodás, csak reagálok arra, amit írtál. Szerintem rajtam kívül a többiek is értik, hogy mit firtat a kérdező.
Direkt úgy válaszoltam, ahogy.
Elég sok félreértés van egyébként a fórumokon. Én is tapasztalom. De itt szerintem nem félreértésről van szó. Persze csak a magam nevében beszélek, annak ellenére, hogy úgy gondolom, a többi válaszoló is értette a kérdést.
Pont ez a baj, hogy a másik felèt keresi.
Mi magunk vagyunk egy egész. Ehhez lehet csatlakozni, és párként èlni.
Azt mondják, minden zsák megtalálja a maga foltját.
Talán a zsákokat kellene megkérdezni...
További ajánlott fórumok:
- Ki mivel eteti kutyáját macskáját?Sokan csak a drága tápot találják a jónak
- Hogyan lehet ezt túlélni? Hogyan találjak vissza a férjemhez?
- Lehet jó szülő az az apa aki elhagyta első szülőtt gyerekét, nem foglalkozott vele évekig?! Akár az elsőszülőttnél, akár másik gyerekénél?!
- Szerintetek vonzónak találja egy férfi, ha a felesége, barátnője féltékeny?!
- Mit lehet tenni, ha valaki egyik pillanatról a másikra elbőgi magát az ember, és nem találja a helyét?
- Bánt, hogy mindenki megtalálja a másik felét, csak...