Baj lehet szerintetek? (beszélgetés)
Drága, sürgősen nézess pajzsmirigy funkciót, és olyan kismama vitamint szedj, amiben van jód!!! Pl. Gr.vida (NEM jó az El.vit!!) Ezzel jelentősen csökkented a kockázatot.
Több helyen írják, pl itt:
Mennyire súlyos a kisfiad esete? Ha csak most derült ki, akkor nem annyira, remélem? Sok autistából igenis sikeres felnőtt válhat, ne ess kétségbe! Több dologban tehetséges lehet!
Az nem baj, hogy kisírod magad, de ha keresel sorstársakat, az megnyugtathat.
Most már csak az aggaszt...hogy nem tudom mit tegyek..be merjem e vállalni a 3. gyermeket..a kisfiamról most derült ki hogy autista.. :( (4éves)
Kérlek ne bántsatok az miatt hogy az abortusz gondolata eszembe jutott..de nem tudom mit tegyek! :( :( :( csak bőgök napok óta..:(
Amíg nem vérzel, nincs baj.
Nekem a 9-dik hétig semmilyen tünetem nem volt, folyton aggódtam, hogy biztos azért, mert elment a baba. Szinte megállás nélkül teszteket csináltam, mert attól rettegtem, egyszer csak eltűnik a második vona.
Se hányinger, se mellfeszülés, és még a szagokra sem voltam érzékeny.
De utána! Volt, hogy napokig semmi sem maradt meg bennem, mindent kihánytam.
Most 21 hetes vagyok, kicsit kezdenek a tünetek enyhülni, de a 19-dik hétig szenvedtem a hányással, és a mell fájdalommal.
Rengetegszer visszasírtam azt az időszakot, amikor még nem voltak tüneteim.
Szia,
ne aggódj, nincs gond! Én most vagyok 15 hetes terhes és szinte nem is volt mellfeszülésem, most sincs, a derekam pedig a legelejétől fáj. Sőt nálam ez volt az első tünet, mert korábban azt se tudtam mi az a derékfájás. Még nem is teszteltem mikor már fájt a derekem, ami gyanús is volt.
Amúgy megértelek, én is agyom izgulom magam mindenen:) Nekem még csak az első terhességem, így nincs tapasztalatom, de szinte mindenen aggódom:) Ha van tünet az a baj, ha nincs akkor miért nincs?:)
Szia! Nekem egyáltalán nem volt mellfeszülésem, szóval az nem hinném, hogy rosszat jelent. Én a derékfájást sem hinném, de inkább pihenj tényleg! Ha barnáznál, azonnal menj dokihoz, olyanhoz, aki helyben ultrahangoz! Ő tud adni Utrogestan hüvelykúpot, ami segíthet hormonálisan a terhességben.
De ne szaladjunk ennyire előre, szerintem amit érzel, az belefér teljesen a normál terhességbe!
Szia! Sikerült azóta a baba? Nem tudom, ismered-e ezt az oldalt:
Ez a lány, Renáta sok éve járta az orvosokat, én már évek óta olvasom a blogját, és ha jól számolom, 6 év után lett gyermeke, egy lelkiismeretes kecskeméti orvos segítségével. Neki is volt több spontán pozitív tesztje, de azok a babák sajnos elmentek. Talán ő tudna segíteni, mit-hogyan...
a terhességi tünetek elmúlása jele lehet annak, hogy csökkent a hcg, biztosat csak az orvos tud mondani UH alapján, a derékfájás is lehet mind a terhesség velejárója, mind a vetélés jele.
Nem elkeseríteni akarlak és vészmadárkodni, csak hogy tudd, lehet ez is, az is.
nem történt baj:)
hol van az előírva, hogy a melleknek folyamatosan feszülniük kell?
nincs okod aggodalomra!
Jó egészséget!! :)))
További ajánlott fórumok:
- Beleszerettem apum barátjába, aki 38 éves, én 21 vagyok. Lehet ebből szerintetek valami?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Anyai féltékenység? Vagy mi lehet? Szerintetek van megoldás?
- Van lehetőség valami jogi lépésre ebben az esetben szerintetek?
- Gyermekmolesztálás lehet a háttérben? Szerintetek? Segítséget, tanácsokat kérnék!
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?