Mondanám a hypót, de azonnal felszedetném és újat rakatnék. Ott motoszkálna benne mindig a tudat, az orromba meg a húgyszag. Ma már lehet kapni olcsó parkettákat. Nekem megérné. Ezeket a lamináltakat házilag is le lehet tenni. Szakember sem kell hozzá.
(Textilre én a Sanytol fertőtlenítő, szagtalanítót használom, és remek. Lehet, hogy a parketta alatt a filc szívta magába nálatok is, tehát akár az is kipróbálható.)
ebben mi lehetne a kamu? festés közben a festék illat érződőtt, nem látszik semmi folt a padlón, takarítás nyilván volt de ez volt az első napunk úgy hogy zárva volt az ablak, na úgy borzalmas a szag már érződik rendesen hogy mi is, ennek örömére a nappaliban töltöttük az éjszakát mert kibírhatatlan
Veszek egy házat, végigjárom, gondolom pakolni is kellett, festőre rá kellett nézni,takarítani festés után...pláne ha nem kutyás,sikítani kellett volna a kutyapisinek.Most olyan festék illatnak kellene hogy legyen...
sziasztok, vettünk egy új házat, amibe hétvégén költöztünk be. Nem vettem észre csak most így lakva hogy írtó büdős pisi szaga van a padlónak erős szagú,szomszéd említette hogy nagyobb kutyusal laktak bent. Festés volt mielött be költöztünk, probáltam a szódabikarbona + ecet de semmi nagyon kivagyok :( szedhetjük fel?:S