Baconba tekert mustáros sült oldalas recept

60 dkg sertésoldalas
20 dkg bacon
2 ek napraforgó olaj
3 ek mustár
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
A Baconba tekert mustáros sült oldalas elkészítési módja:
Az olajból, mustárból, sóból és borsból egy pácot készítünk. Az oldalasokat jól megmossuk. Beleforgatjuk a pácba, majd éjszakára betesszük lefóliázva a hűtőbe. Mikor kivesszük, fogunk egy tepsit, nagyon kis olajat öntünk bele. Az oldalas szeletekre rátekerjük a bacont, majd bele rakosgatjuk a tepsibe. 30 percet lefóliázva puhítjuk, utánna levesszük róla, és 20 percig sütjük még, hogy szép színe legyen. sütési hőfok: 180°C
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. jan. 29. 18:11
A baconba tekert mustáros sült oldalas elkészítési módja és hozzávalói.