Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Babona: Mit jelent babasírásra ébredni, amikor nincs is gyermek a háznál? (tudásbázis)
Az sem kizárt, hogy macsakanyávogás volt, amire felébredtél! Néha kísérteties hangokat tudnak hallatni éjszaka...
Ez inkább egy középkategóriás horrorsztori plot twistje.
Amúgy maximum azt jelenti, hogy nagyon rápörgött a gyerektémára.
Jót nevettem. Na most már tudom kinek köszönhetjük ezt a sok havat. :D
Nyah, hát itt rontják el sokan!
Meg vannak, akik a sarok helyett a talpukon pördülgetnek.
Szóval nagggggyon oda kell figyelni, lányok!
Ő én mindig azt hittem jobb sarkunkon kell megpördült balra.
Akkor ki kell állni az udvarra egy nagy, piros kendővel a vállunkon.
Haromszor a bal sarkunkon megpördülni balra (ez nagyon nehéz, de muszáj), és közben ezt mondani:
Kityikotty, ess csak hó!
Legalább háromszor, de ha gyorsan tudod mondani, akkor többször is lehet (annál valószínűbb, hogy havazni fog).
Ezután garantáltan esni fog a hó, méghozzá hatalmas pelyhekben, mintha az égben valaki vattacukrot szaggatna kézzel.
Miután leesett a hó, jöhet a sózás.
De iziben.
Én hallottam macskabaglyot éjszaka, az olyan,mint a babasírás.
Azt, hogy a következő teliholdkor megfogan.
De csak, ha Himalája sót szór a havas járdára. Nem győzöm hangsúlyozni : Himalája só!
Azt jelenti, hogy sokat foglalkoztatja a babakérdés, ami így álmában is megjelenik.
"Egy gyermek kacaja a legszebb hang a világon. Kivéve ha hajnal 3 van. Te meg egyedül vagy otthon. És nincs is gyereked."
Viccet félretéve, álmodott és ennyi. Valóságosnak tűnt, de nem kell ezt túlmisztifikálni.
Több lehetőség adódik. Van gyereke csak elfelejtette megetetni. A barátnője gyereke maradt nála, túl sokat ivott este és nem vitte oviba ahogy megbeszeltek a gyerek anyjával. Egy másik lakásban ébredt fel úgy be volt állva. Túl erősre van állítva a hallokeszuleke. Harmasikrek születtek és tegnap jöttek meg a kórházból a szomszéd asszony és a babák. Úgy maradt a tv és a babavilág ment.
Lehet, hogy hamarosan várandós lesz?
Igen,ezt én is olvastam, de rémlik még valami más is, de az istennek nem találom.
Én ezt találtam a neten: Az Álmoskönyv szerint "Sírást, síró hangot hallani: régi, jobbára kényszerűségbõl elkövetett hibád; szorongatott helyzeted emléke."
Hát még egy oroszlánbőgésre milyen lehet ébredni. Vagy kígyósziszegésre.
Egy barátnőm gyermeksírásra riadt fel az éjjel, de nincs még gyermekük. Azt mondta, rémisztő volt az egész.
Neten kerestem, nem találtam erről semmit - állítólag van erről valami rég népi hiedelem.
Babona: Mit jelent babasírásra ébredni, amikor nincs is gyermek a háznál?
További ajánlott fórumok: