Babavállalás 40 év körül (beszélgetés)
Sziasztok!
41 éves vagyok és most áll minden készen az első babára. Eleinte örültem, de egyre elkeseredettebb vagyok. A dokik lekezelően bánnak velem a korom miatt. Volt tavasszal 1 terhességem de 8 hetesen elhalt. Szeptemberben megint volt 1 pozitív tesztem, de 1 hét csúszással megjött. Ma elmentünk a Czeizel meddőségi központba, ahol doki ridegen közölte (anélkül, hogy bármit kérdezett volna), hogy öregek a kromoszómáim és 5% az esély a normál terhesség kihordásra. Tud valaki olyan orvost ajánlani Pesten aki emberként tud viselkedni a betegekkel? Köszönöm.
Szia! Sok sikert kívánok!
Én 43 voltam mikor megszületett a kicsi fiam. 8 év próbálkozás után.Mi nem mentünk orvoshoz,csak telt az idő,neveltem a párom két gyerekét. Aztán megtörtént a csoda! Érdekes,ahogy történt..Elhatároztuk,hogy összeházasodunk és elmegyünk az orvoshoz. Két hét szabadságra mentünk haza Budapestre,és már hárman jöttünk vissza,mint utólag kiderült.😊
Sziasztok!
Készen lett az inzulinrezisztencia vizsgálat nálam. Nem kellett innom cukros vizet,csak éhomi vér vétel volt.
A homa :3,1 lett.
2-2,5 ig jó.
5 felett cukorbeteg.
2,6-5 ig inzulinrezisztencia nagyon valószínű. Ez van írva a papírra. Megyek majd vissza a házi orvoshoz.
Lehet ez csinál nálam minden bajt. Nem tudom.
Egy hete kb. teát is iszok,meg gyógyszert szedek amit adtak a gyógyszertárban a változó korra. Hát kicsit használ csak. Van ,hogy úgy izzadok,hogy folyik a víz mindenhol,és rosszul vagyok. Ha meg éhes vagyok és ha nem eszek azt érzem össze esek. Elég nehéz így ellátni a családot. A kicsi fiam 11 nap múlva lesz egy éves ,kis örökmozgó😊
Most próbálok figyelni az evésre,tornázni nem birok sajnos ,fájnak a térdeim,gondolom a súlytól,sétálni szoktunk menni. 18 kg plusz van szülés óta. 😱
Szia Alison! Reméljük, ez a hónap sikeres lesz nektek!
Nálunk minden rendben, egyre többször érzem a kis mocorgásokat, rugásokat. Imádom! De névvel egy kicsit gondban vagyunk :)
Lehetsz.
Azóta csináltál új tesztet?
Amht csináltatok? Az a tuti a petefészek kimerülésnél. Fsh változik akár ciklusról ciklusra.
Prolaktinod nem magas?
Sziasztok!
Tegnap voltam a nőgyógyasznál,a vérlelettel meg a mamográfia eredménnyel. Utóbbi jó lett. A vér nem.. az ösztrogén hormonszint alacsony,az fsh hormonszint magas 55 és 15 ig jó. Sajnos úgy néz ki hogy 43 évesen beköszöntött a klimax😟. Nagy valószínűséggel. Azt mondta az orvos vagy még az lehet,hogy állnak vissza a dolgok szülés után./10 hónapos a fiam/
El vagyok kicsit keseredve e miatt,na meg nem jól vagyok. Állandó izzadás,fáradtság,hízás. Fél év múlva kell vissza menni megint. Csak azt nem értem,hogy a mellém meg úgy feszül mint szoptatáskor és ha megnyomom jön a tej belőle. Már öt hónapja nem szopik a kicsi. Az orvos se érti mi ez. Ha meg tényleg vége nem jön meg többet akkor az utolsó pillanatban jött a fiam. Szerencsére egészséges erős kis emberke.
Szerintetek mi lehet,ismertek valakit akinek ugyanez volt mint nekem?
Igen, én is ebben bízom, hogy olyan helyre ment inkább, ahol még nincs babás-boldogság! És így van ez jól!!
Hajrá negyvenes anyukák!!! :-)
Igen!😊
Én is remélem, hogy történik végre valami!😔