Bipoláris beteg- babavállalás (beszélgetős fórum)
:))
Örülök, hogy olyan férjed van, akire számíthatsz:)
köszönöm.
Az is biztos hogy nagyon sokat köszönhetek a férjemnek!
és én is szedtem gyógyszert a terhesség és szoptatás alatt, megnézték melyik amit szedhetek, és nem árt a babának
Igen aki bipoláris nem árt másnak nem hall hangokat.
Új hirek nincsenek, pár hónap és megszületik a babaóca.
Már védőnőtöl kezdve háziorvossal mindenkivel beszéltem, s hát elég szines válaszokat adtak, lehet, hoigy minden oké lesz, de volt aki szeméyles tapasztalatként orvosként elmesélte, hogy prakszisában 3 BD-s kismama volt, kettőnek babája érteli fogyatékos lett, egy anyuka meg ......a babát.
Felelőtlenségből adódóan.
Szóval szép kilátások.
Köszi érdeklődésedet.
Szia!
Mi van most a kismamával és a babával? Vannak új híreid?
Van még hozzászólás?
Jó lenne.
Annyit vártam ettől a fórumtól, hogy megtudjam, valóban jól tudom e a dolgokat, de azért valamennyire mgyugtassatok, hogy végül is lehet, hogy megússza a kicsi .
Ennyi.
Köszi válaszod.
s bocs, ha zavart-e fórum, nem volt szándékomban, hogy megzavarjalak.
Mindenkinek köszönöm a korrekt válaszokat.
...És sajnos,ha veszélyt jelent,akkor is...:((
Magyarországon élünk...
Itt,csak az utcánkban nem egy gyerek van,akinek konkrétan veszélyben van az élete,és senkit nem érdekel..A család védelmet SEM!
Ha nem lesz szerencséje gyereknek, akkor a labilis környezetben személyisgzavara alakul ki, ha szerencséje lesz, akkor normális felnőtt lesz.
Igazából mit vársz ettől a fórumtól? Amíg nem jelent súlyos veszét a gyerekre az anyja, addig úgyis vele lesz.
a férjnek kell a helyzetet kezelnie és erősen figyelnie anyukát. A férj milyen?
(Gyanítom, van anyukában egy kis skizofrénia is...de ez csak a magánvéleményem)
Köszönöm mindannyiótoknak a válaszokat.
Megnyugtatni nem tudtatok ugyan, de ezek szerint jól látjuk a lehetőségeket, s ezekkel együtt kell majd élnünk.
SZiasztok!
De hát a lényeg: Mi lesz azzl kis jövevénnyel, ha ílyen szerencsétlenül indul az életben?
AMúgy is rendesen "antiszoci" a hölgy, hát még, ha a hromonváltozások is durvítani fogják a mindennapjait.
Amúgy se képes a normális problémakezelésre, mi lesz, sírni kezd a picurka?
Rettenetesen sajnálom a kicsit.