Babás hőgörbék! :) (beszélgetés)
Sziasztok!!
Úgy néz ki babás görbém van!!! :)
Tengap előtt este pozi lett a tesztem, és ma reggel is!! :)
Szia! Sajnos ezek a linkek elég hamar elavulnak, így napok, hetek múlva már nem lehet megnézni! :(
Neked van babás görbéd??? :)
Nekem remélem most az lesz, 25-én nem kéne megjönnie!
sziasztok!
Sajnálom!
Kitartás lányok!
hajrá 2010!!!
Neked is kitartást!!!
S mindezek ellenére... legyen nagyon szép és mosolygós karácsonyod!!!!
Persze, mindenképpen írok, hogy mit mondott!
Neked addig is kitartást!
:((( Igen .. borzasztó dolog.. én nagyon drukkolok neked, hogy soha többé ne történjen ilyen veled.. mert tényleg szörnyű látni.. és érezni.. hogy... ;((((((
majd feltétlenül mond, hogy mit mondott a doki!!!!
meg hogy mit adott rá!
én januárban megyek... mert megvárom míg elmúlik..
Igen, nekem is olyan volt az előzőnél, mikor megláttam, hogy darabos, rosszul lettem! És olyan hirtelen öntött el! Ilyenkor mindig belegondolok, hogy a kisbabám távozik el... :(
Első két nap volt darabos, mostmár nem! De biztos vagyok benne, hogy baba volt, mert máskor nem szokott egyáltalán darabos lenni.
Kiváncsi vagyok, mit mond a doki, kedden este 7-re kaptam időpontot, remélem ad valami babamegtartó gyógyszert, mert ha még egyszer ilyet kell átélnem, abba belehalok!
Augusztusban nem maradt meg nekem egy baba.. az 1000 % akkor nagyon darabos volt...
most meg még csak reggel jött meg.. úgyhogy nekem a második napon szokott durva lenni.
de nagyon úgy érzem, hogy most pontosan ugyan az zajlott le mint augusztusban.
Érzem...
Egyébként ha darabos a mensi... akkor az azt jelzi... :(
Tényleg? Nekem is ugyanez volt! És nem volt darabos a menzeszed? (bocsi)
Mert nekem nagyon az volt!!
igen!! én is a jövő évben bízom!! Az a mi évünk lesz! :)
Áhhh.. nem adom én fel.. annál sokkal jobban vágyom a babára,,, mint hogy azt mondjam.. feladom... nem kell!
Igen!!! Bíztatjuk majd egymást! :)
én is januárban megyek dokihoz...
én nem tudom, hogy most tényleg volt e baba.. vagy csak ennyit késett... mert nagyon halványka volt a csíkom... úgyhogy... meg a hőm is fent volt.. szóval nem értem az egészet.
Na,, nem baj.. majd a dokibácsi megmondja mi a teendő! :)
Sajnálom, de a jövő év tutira a miénk lesz!! Meglátod!
Fel a fejjel, majd bíztatjuk egymást! Neked ma jött meg? Fogok menni nőgyógyászhoz, hogy adjon valami gyószert, hogy könnyebben megtapadjon a baba! Mert a teherbeeséssel nincs gondom, csak, az a baj, hogy sose marad meg! :(
Megjött 21-én, úgyhogy nem lesz olyan boldog karácsonyom, valószínűleg megint elment! :(
mmhmaka!Sajnálom!
Senikó! :D
jóóó feltétlenül értesíts!! ;))))))
szerintem azért lett nega, mert lehet tényleg még nem termel elég hcg-t a baba!
Én nagyon durkkolok neked/nektek! :)
Kössziiiii!!!! Ma megint csináltam és nega lett! :(
Tegnap 10-essel csináltam, ma meg 25-össel! Remélem csak azért! Még nem jött meg!
Szia!
Lehet,hogy az enyém sem jó hőgörbe.Nekem vannak peteérés gondjaim,bár a hő szerint volt,pont a 14.napon esett le.
Szia!!
Érdeklődnék, hogy hogyan lehet ránézni a Te hőgörbédre???
Nekem gondjaim vannak vele, peteérést nem mutat, ezért szeretnék már egy jót látni.
Köszii!!!!
Én is a te naplódat:-)
Sok sikert:-)