Babaruha-foltok eltüntetése.. Mivel? (tudásbázis)
babakakira a mosószappan vált be, de lehetőleg minél hamarabb kerüljön rá sor. Ha marad utánna halvány folt, arra töményen Ariel professional és állni kell hagyni. Patyolatok a pelenkáim- ruháim, pedig kicsurgott párszor :)
Gyümifoltokra is az jött be, hogy a foltra közvetlenül Ariel professionalt öntök, állni hagyom, néha akár fél napot is (mert szinte mindent csak részletekben van időm megcsinálni :), és megy a mosásba. Eddig minden kijött, cékla is.
Én is ismerem az Amwayt, nekem konkrétan "megmarta" a ruhát - pedig a ruha se volt kényes (farmerszoknya), és alig tettem belőle. Azóta én nagyon félek, bár használtam más ruhán is, és ilyen látványos baleset nem történt.
Fura, hogy még a csoki se jön ki, nekem sima mosással az kijön a gyerekruhából, meg a fű is, pedig csak mosószert használok - Perwollt (mielőtt lehurrognátok, hogy drága, a folyékony mosószer literje olcsóbban jön ki, mint a Tomi vagy a Biopon...)
Amweynek van konkrétan erre folttisztítója és nekem nagyon bevált.Nagyon kicsit kell használni belőle és tényleg nagyon sokáig elég és hófehér minden.
Én nem is kísérletezek tovább. Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Ki milyen lehetőséget ismer a hegek eltüntetésére?
- Hajszálér eltüntetés lábról
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?
- Ki milyen krémet használt a terheségi csíkok eltüntetésére? Vagy ez adottság kérdése, hogy kinél alakul ki? Lehet ellene tenni?
- Mit tehetünk a lila/mélyvörös striák eltüntetése érdekében?