Babaprojekt 2009 augusztustól (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Nem jár erre senki?
Talán ebben a hónapban már sikerül, de még nem szólom el magam. 26-dika körül kellene megjönnie. Remélem nem fog. Továbbra is SOK SIKERT MINDENKINEK.
Sziasztok!
Nekem van már két csoda gyeköcöm. Szeretnék még egy babát, de 3 hónapja sikertelenül. Remélem még ebben az évben meg érkezik a gólya áldása.
SOK SIKERT MINDNKINEK.
Nem feltétlenül jár cisztával. Pedig milyen érdekes, hogy még a betegség nevében is benne van a ciszta.
Nekem volt és az egyik gyógyszertől még nagyobb lett, de szerencsémre magától felszívódott.
Sziasztok!
Mi 1,5 éve tervezzük az első babát. Nekem sincs rendben a ciklusom a PCO miatt.
szia
mi a gond ciklusoddal?
sziasztok
mi az első babit tervezzük de már 14 hónapja nem akar jönni
Sziasztok!
Tudom, hogy én indítottam a topicot, de ha valaki közvetlenül velem szeretne beszélgetni, az írjon a kiscsillag_25@freemail.hu címre. Az leveleimet sűrűbben nézem, mint a fórumot. Köszönöm. :)
Szia!
Mi az első babát tervezzük.Bár nem olyan régóta,(két hete)de reméljük idén még ellátogat a gólya hozzánk:-)
Már régóta szerettünk volna,de most érezzük azt,hogy mind a ketten "érettek" vagyunk rá,és tisztaszívből szeretnénk:-)
Sziasztok!
Mi is most indultunk neki a második babának. Az első sajnos 2 évig tartott míg sikerült, reméljük most másként lesz.:)
szia
mi most tervezünk babát, de ő már a második baba lesz ha összejön:)
Sziasztok!
Én egy budapesti lány vagyok. Most tervezünk babát a férjemmel. Olyan (főleg budapesti) emberekkel szeretnék beszélgetni, barátkozni, akár találkozni is, akik szintén most tervezik a családalapítást. :)
Ide írhattok: kiscsillag_25@freemail.hu