Babakocsit keresek, mely az alábbi tulajdonságokkal bír. Tudtok segíteni? (tudásbázis kérdés)
egyetértek,egy 160-170 fokban dönthető is simán elég 4 hónap felett.aludni meg nagyon keveset alszanak kocsiban,nálunk is csak akkor van ilyen,ha pl egésznapos kiránduláskor csak abban tud kidőlni..
egy idő után nem is lenne a vízszintes kényelmes neki,mert a lába lelóg,a hátán fekszik,ez így együtt nagyon kényelmetlen már..(tapasztalat,4 babakocsink van jelenleg is,mind más fokig dönthető :) )
Én ennyi idős korában vettem a bébé confort streety-t.Majdnem vízszintesig dönthető,esernyőre csukható,2 irányból lehet rátenni az ülést,nagyon könnyű irányítani,sokkal nagyobb a kupolája mint a többi kocsinak,napernyő sem kellett,csak a gyerek elé húztam és kész...én szeretem nagyon..
Még a mclarent néztem,a techno xlr-t.
Kunert VIP.
Millió tartozékkal, mózessel, babyhordozóval volt 40.000,-
Amíg babakocsi kell egy gyereknek, tökéletesen használható, és hihetetlenül strapabíró. Én városban és falun is használom, imádjuk. Még soha sehol semmikor nem hagyott cserben!
Chippolino ultra.
Mindkét irányból tolható, menet közben fél kézzel gyerekkel is átfordítható a karja könnyedén
vízszintesig dönthető (elvileg, a papírja szerint, a valóságban szerintem van egy kis szöge, mi az első 3 hónapban amózessel használtuk, utána meg nincs ennek jelentősége)
mindenféle téli cucc van hozzá
jó nagy a belseje
az egész kb 9 kiló, jóval könnyebb mint pl a Graco
fel lehet ültetni meg félig is
minden túró van hozzá, mi rá rögzíthető hordozóval, textilmózessel, kemény aljú belerögzíthető mózeskosárral, 2 lábzsákkal és pelenkázótáskával vettük újonnan 65ezerért a babaszafarin,és imádom. Szívből ajánlom.
mindkét irányból dönthető??? inkább tolható, nem?
chicco lite talán?
-Jól téliesíthető
-Háttámlája vízszintesíg dönthető
-Mindkét irányból dönthető
-Könnyű
-Esetleg esernyűre csukható (Válra akasztható)
-Legalább 24 hónapos koráig használható legyen
Létezik ilyen???
További ajánlott fórumok:
- Babakocsi szerviz. Tud valaki segíteni, mit tehetek?
- Tud valaki segíteni, hogy hol kapok GRACO babakocsihoz alkatrészt?
- Melyik babakocsi felel meg az alábbi követelményeknek?
- Az iskolában tanult síkidomok tulajdonságairól keresek adatokat a neten. Tudnátok ebben segíteni?
- Chipolino lumina babakocsi méretei érdekelnének - valaki tud segíteni benne?
- Hauck babakocsi kiegészítőt keresek, tudnál segíteni?