Babakocsi minőségi hibánál visszaadják a pénzt? (tudásbázis)
Amúgy én ülést rendelte neten bababoltból és itthon hogy kibontottam egyből átnéztem hogy van-e hibája mi hogy működik rajta.
Sajnos le volt törve róla egy jó nagy db-műanyag.
Azonnal hívtam őket,és írtam is nekik,küldtem fotót.
Az ülést ki cserélték annyi hogy az oda utat nekem kellett fizetni.
Egyetértek.
A csere amúgy nem 8napon belül lehetséges? Vagy ha valami olyan hiba van ami önhibán kívül történik?
Itt a panasz.hogy el van folyva a műanyag erre mondhatják hogy mikor elvitte is olyan volt...ferde a kupolája lehet a szállításnál nyomódott meg,ha dobozba volt akkor azért.
Le jött a háttámla állítója egy csavar meghúzás segít.
Folt hát akár otthon is keletkezhetett.
Minden esetre kíváncsi vagyok így két hét után mit mondanak.
Szia!
sima utcai ruha....nem kell cifrázni.....cipő...csizma....le.....nálam kap a vendég papucsot....de van aki zokniban szeret ráállni.....
első 2 alkalommal mindenképp p1 fokozaton probáld ki.....aztàn a p2.....
Én az Elefániba vittem vissza babakocsit,2 nappal a vásárlás után.
Azért vittem vissza, mert kiderült, h nagyon kényelmetlen tolni (valahogy visszafelé hajlott a tolókar, a bolti 10-15 méteres tologatásnál nem tünt fel..), rugdostam a kocsit, ahogy toltam magam előtt.
A lényeg: nagyon tüzetesen átnézték a kocsit, nincsenek e kopva a kerekek, stb...
És levásárolhattam az összeget.
De már ez is boldoggá tett, mert azzal a kocsival nem élhettem tovább :) és egyébként is kellett egy új.
Sok sikert a cseréhez!
De én a helyedben nem fűznék nagy reményeket hozzá...
Viszont az pozitív, h egy alkatrész leesett róla, talán emiatt történhet pénz visszatérítés...talán.
2 hete vettünk egy új babakocsit egy áruházban!
1 év garancia van rá, de mikor itthon tüzetesebben átnéztem, nem voltam már megelégedve a minőségével (1-2 helyen megfolyva a műanyag, a huzat 2 helyen foltos volt és görbe is volt a kupola)
Mikor ma állítani szerettem volna a háttámlán, a kallantyúja a kezembe maradt!
Természetesen visszaviszem,de mivel 20ezres tételról van szó, és nem voltam vele megelégedve így szeretném a pénzt visszakapni!
Szerintetek van erre esély, vagy elkezdenek szemétkedni a javítgatással vagy a "vásárold le az árát" dumával?
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Új Raf Pol King babakocsi tapasztalatok, kinek hogyan vált be...
- Ciki 3 éves gyereket babakocsiba ültetni?
- Anyós azt mondta, hogy adjuk el a gyerekünk kinőtt babakocsiját
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Buszon utazva miért kell kivenni a gyermeket a babakocsiból?