Azt szeretném, hogy gyorsabban nőjön a hajam, mivel tudnám elősegíteni? (tudásbázis kérdés)
EZEK A HAJ VITAMINJAI :)
B5-vitamin (pantoténsav)
- B6-vitamin (piridoxin)
- B7-vitamin (biotin, H-vitamin)
- B10-vitamin (PABA)
- A-vitamin, vagy Béta-karotin
- F-vitamin (telítetlen zsírsavak)
- Cink
- Réz
- Szelén
- Vas
Amiben minden fontos hajvédő tápanyag megtalálható: máj
tojás
olajos magvak (dió, mandula, mák)
teljes kiörlésű gabonafélék (búza, rozs, zab, barna rizs)
tej
hüvelyesek (bab, lencse)
én ilyen gyógynövényes boltban vettem, 1460ft, 150 ml, először azt hittem h én ezt az egészet ráöntöm a fejemre :)), mivel hosszú a hajam aztán rájöttem hogy nagyon kevés kell belőle így sokáig elég lesz.
nekem a rici nem vált be nagyon száraz lett tőle a hajam, viszont van aki erre esküszik.nekem most ez a kedvencem, de van egy csajszi itt a hoxán az ő naplóját is megnézheted ő is ezt használja, ,Nyunyusz a neve :)
nagyon aranyos vagy,köszönöm szépen :-)
még annyi..,hogy patikában is lehet venni,vagy neten rendelted?
ez kifejezettem festett hajra van , dabur vatika, ne keverd a dabur amlaval , az sötét hajuaknak van.
nekem szőke festett a hajam, egy jó ideje használom és észrevettem hogy dúsabb, a barátaim meg csak ezt mondják: júúúú de megnőtt:)) kicsi kiszerelés de sokáig elég.
Hétfőn este ultrahang!!! Juhujjjjjjj!!!
Remèlem látszódni fog végre mennyi baba tapadt meg!
Én is Femibion800-at szedek és pluszban folsavat és mivel szurkált a pocakom tegnap óta magneB6-ot és olyan jól aludtam.
az mi? :-)
valami gyógynövény alapú készítmény?
Túl rövidre sikerült a hajam,vállig érőből hátul teljesen bubi lett.Nem bírom megszokni :-(
Tudja valaki,hogy mivel lehetne esetleg serkenteni a haj növekedését?
További ajánlott fórumok:
- Autóvezetésben jobb lassabban menni vagy gyorsabban?
- Hogy lehet herpeszt minél gyorsabban eltüntetni?
- Milyen természetes módszerek vannak a szülés megindulásának elősegítésére?
- Létezik valami olyan gyógyszer, amitől gyorsabban nő a haj?
- Kozmetikus után csúnya az arcom. Mit tegyek, hogy gyorsabban lenyugodjon a bőröm?
- Mivel lehet elősegíteni hogy nőjön a fű?