Azt mondja szeret, akar bennünket, de nem akar emiatt plusz kiadást. Mit tegyek? (beszélgetés)
Látod, akkor teljesen felesleges a 100 m2, elég lenne 40 is, jó nagy kerttel :D
Bár el sem tudim képzelni, hányszor futtok össze egy héten ekkora területen, lejet, egyszer sem.
Én atért szeretem látni a családomat, kedvelem a társaságukat, így nem kerülöm őket.:-)
Mi hárman testvérek, plusz Anyu és egy darabig még Nagymama is, együtt laktunk 64 nm-en.
És mennyivel jobb volt, mint a későbbi 48 nm-es lakásom. Emeleti, világos, száraz, központi fűtéses volt az a 64 nm, és sokáig eszembe sem jutott volna szűkösnek mondani.
Sok ember lakik olyanban, ami jut.
Ez az "én ugyan ki nem bírnám" kicsit királykisasszonyosnak hangzik.
A lányomék annak idején kaptak önkormányzati szükséglakást.
Öten, egy egy szobás, 36 nm-eset.
Teljesen igazad van!
Car kapcsolatból nem lép, mert az anyagiak..
Sír hogy a pénzes hapsinak nem ér annyit hogy költsön rá...
Minden megnyilvánulás csak a pénzről szól!
Ez olyan gusztustalan...
Anyucihoz persze hogy nem fog visszamenni, ott nem fogják eltartani, és nem fog csillogásban élni...
Ez a tipikus Anna2 verzio ..van gyerek a semmire,mikor meg minden car azt se tudja hova,kibe kapaszkodjon,mert egyedül egy lépést se tud tenni.
Mondom ezt ugy,h én terhesen maradtam egyedül,támasz minden nélkül,4 és fél évig egyedül,albérletet tartottam fenn és magunkat...aztán jött egy kapcsolat,másik gyerek...párom kifordult magából és mertem 2 gyerekkel lépni a carbol...nem kifogásokat kerestem meg egy balekot aki eltart.
Na ugye ...
Azért ha a pasinak megvan mindene,a csajnak meg semmi,azért nem árt gondolkodni .pl mig gyed ..havi 5000ftot betenni bárhova,ha ilyen helyzet adódik legyen mihez nyúlni....2éves kortól meg lehet melózni ..és nem lenne ez hogy most függ a gyerek apjától,másrészt nem kéne arra várjon a másik mikor cuccol össze vele..pénz nélkül nem igazán lehet pattogni ...
Lehet azért ésszel is gyereket vállalni.
1. pl olyan kapcsolatba, ami gyerek nélkül se működik, nem vállal valaki gyereket, hogy hátha attól jobb lesz, mert nem lesz jobb
2. a gyerek vállalása előtt, ha dolgozik valaki, akkor egész normális gyed-et lehet kapni
3, ha szükséges, vissza lehet menni dolgozni a gyerek 2 éves korában, és nem a 32 000 Ft-nyi gyesből tengődni és sajnálni magam
Tehát igazából 2 évet kell "kibírni" GYED-en, úgy, hogy nincs megtakarított pénz esetleg.
De mindig benne van a pakliban, hogy valaki megbolondul, félrelép, nem akarja tovább. Akkor a GYES-es anyuka mégis mire számít, ha nem tud hova menni?
Látom.
Pedig tudhatná,hogy ez hosszútávon igy nem mehet
Kinek az élete fontos?
Én is elvittem a gyereket apukátol majd 100km-re ..és?
Birosági végzés van,2 hetente,szünetek felében ott van.
Állj már a sarkadra,mert ahogy elnézem a dolgokat csak a kifogások vannak!
Gyerek menjen bölcsibe,ha szobatiszta 2,5 évesen oviba is beveszik
Ébredj már fel,hogy a te életed csak te tudod megoldani,megmenteni..én ilyen mérgezett környezetből fix h már kivettem volna a gyerekem.
Ertem, koszi. Az a baj, hogy az elettarsam nem akar semmit megbeszelni. Azt mondta regebven is, hogy akkor inkabb hagyjam el, de o beszelgetni gondokrol, megoldasrol nem fog. Aztan nem fekudtem le vele egy par honapig a vitak miatt, es masnal megoldotta. De ezt se akarja megbeszelni. Felole elhetunk igy tovabb, meg viragot is hoz neha(o fogalmazott igy), de beszelni ne kelljem semmirol. Max kajarol, hazfelujitasrol. Ennyi. Es igy nehez....
Egyszer mondott olyat, hogy hat vegulis akar johetunk hozza is. De ezt csak ugy elejtette. Most amikor direktben beszeltunk rola, akkor nem mondta.
De nyilvan fel az uj helyzettol. Ezt is ertem. Inkabb csak az remitett meg, hogy nem is akart kozos megoldast keresni. Ugy fogalmazott, hogy ez megoldhatatlan...
További ajánlott fórumok:
- Attól még szeret, hogy azt mondja, nem akar velem hétfőig találkozni?
- Lehet hogy velem van a baj? Mindenki azt mondja elhunyt szerettünk lelke velünk marad...
- Azt mondja a csaj (22), azért nem akar kapcsolatot, mert a nyáron bulizni szeretne. Van ennek értelme?
- Mért nem mondja/írja le, hogy: szeretlek?
- Szerintetek miben nyilvánul meg az, hogy a párunk szeret bennünket?
- Honnan lehet tudni/érezni, hogy szeret bennünket valaki?